Skip to main content

Tiedote

Mitä haluaisit kysyä urheilutoimenjohtajalta?

HIFK Fotboll uudistaa ja organisoi urheilutoimintaansa uudelleen. Seuran urheilutoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta tulee jatkossa vastaamaan urheilujohtaja. Nyt sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä tehtävässä aloittavalle jalkapalloammattilaiselle. Kysymykset voit lähettää sähköpostilla maanantaihin 12.3. mennessä: info[at]hifkfotboll.fi


Pressmeddelande

Vad vill du fråga från sportschefen?

HIFK Fotboll kommer att förnya och omorganisera sina sportaktiviteter. I framtiden kommer sportschefen att vara ansvarig om utvecklingen av sportaktiviteter. Nu har du möjlighet att ställa frågor till honom. Frågor kan skickas via e-post tills måndag den 12 mars: info[at]hifkfotboll.fi


Press release

What would you like to ask the Sports Director?

HIFK Fotboll will renew and reorganize its sporting activities. The development and management of sports activities will be the responsibility of the sports director in the future. Now you have the opportunity to ask questions about a starting football professional. Questions can be sent by email until Monday 12th of March: info[at]hifkfotboll.fi