Skip to main content

HIFK kohtasi Kempeleen Zemppi Areenassa pelatun SM-lopputurnauksen välierässä kovimman mahdollisen vastustajan. Painoiko aikainen herätys vai häikäisikö hallin kirkkaat valot jää arvoitukseksi, mutta jo ensimmäisessä vaihdossa tulleet kaksi takaiskua tulivat kuin salama kirkkaalta taivaalta. Vaikka loput pelistä oli näennäisen tasaväkinen olivat hyökkäyksemme voimattomia FC Kemin hyvin organisoitunutta ja rutinoitunutta joukkuetta vastaan.

FC Kemi-HIFK 3-0 (2-0)

Sunnuntain pronssiottelussa vastaan asettui Liedon Pallon, jota vastaan voitimme toisen ja pelasimme toisen ottelun tasan alkulohkossa. Tässäkin ottelussa annoimme heti alussa maalin verran etumatkaa, mutta ryhdistäydyttyämme tulimme vielä ensimmäisellä puoliajalla tasoihin ja menimme tauolle 2-1 johtoasemassa. Maalipaikoissa mitattuna meidän olisi pitänyt hoitaa tämä peli, mutta puolustuksessa tulleet virheet ratkaisivat lopulta pronssimitalit Lietoon.

Liedon Pallo-HIFK 3-2 (1-2).

Finaalissa kohtasivat FC Kemi ja Haukiputaan Pallo. Finaalin lopputulos: FC Kemi- HauPa 4-1 (2-0).

Katso clipit! HIFK:n maalit pronssiottelussa:

Lieto-HIFK 1-1 maali 10. Ben Mark (15. Otto Jukko)

Lieto-HIFK 1-2 maali: 10. Ben Mark (15. Otto Jukko)

 

HIFK U19 SM-lopputurnausjoukkue 3-4.3.2018 ylh. vas. Emil Vilos, Tommi Arffman, Alex Hendren, Tomi Poikkimäki, Anton Jakobsson, Ben Mark, Jonathan Airava alh.vas. Samuli Hartikainen, Teemu Palmroos, Oskar Lindberg, Otto Jukko ja Abdirisaq Hussein.