Skip to main content

Tomi Maanoja jatkaa HIFK:ssa

Maalivahti Tomi Maanoja, 31, edustaa HIFK:ta myös kaudella 2018. Ensimmäistä kertaa Ykkösen tasolla
nähtävä veskari tuo tähtirintojen maalin edustalle kokemuksensa lisäksi roppakaupalla kokoa ja ääntä.

Vantaalaisen VJS:n riveissä pelaajakasvatuksensa saanut Tomi Maanoja on tehnyt pitkän uran kotimaisessa pääsarjassa. Lempinimellä ”Psyko” tunnettu maalivahti debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2005 vantaalaisen AC Allianssin väreissä. Muita Maanojan edustamia liigaseuroja ovat FC Honka, RoPS, KuPS ja FC Lahti. Maanoja siirtyi HIFK:hon elokuussa 2016 ja on edustanut tähtirintoja siitä lähtien. Kookas, 195-senttinen maalivahti on pelannut Veikkausliigassa 188 ottelua, joista 30 HIFK:ssa.

Veikkausliigan lisäksi Tomi Maanoja on kokenut jalkapalloelämää myös Ruotsissa ja Norjassa. Hän edusti AIK:ta elokuusta 2008 kauden 2010 loppuun saakka, ja oli mukana voittamassa tuplamestaruutta ”Gnagetin” riveissä kaudella 2009. Norjassa Maanoja edusti toiseksi korkeimman sarjatason Sandefjordia kaudella 2012. Suomen A-maajoukkueessa Tomi Maanoja on esiintynyt kerran. Tämä tapahtui Tokiossa helmikuussa 2009, jolloin sinivalkoisten vastustajana oli Japani.

– Halusin jatkaa IFK:ssa, koska viime kaudesta jäi niin paljon hampaankoloon. Tunnen myös vahvaa yhteenkuuluvuutta muun joukkueen kanssa. Haluan olla mukana viemässä IFK:ta sinne minne seura kuuluu. Tulevan kauden tavoitteena on siis nousu Veikkausliigaan. Mutta ehkä vielä tärkeämpää on olla taas IFK:n näköinen joukkue, mitä emme viime vuonna olleet. Kun tämä toteutuu, on meillä hyvät mahdollisuudet nousuun, kommentoi Tomi Maanoja tuoretta sopimustaan.

– Psyko on äärimmäisen kilpailuhenkinen maalivahti, äijä ja päällikkö, joka pitää huolen siitä että maalin edessä kukaan ei saa olla rauhassa – eivät omat eivätkä vieraat! Hän on tehnyt komean pelaajauran Ruotsia myöten, ja on hienoa että saimme pidettyä tämän tason kaverin ryhmässämme. Maalivahtiosastomme on tämän sopimuksen myötä kunnossa. Daniel Kollar on antanut vahvat näytöt talven peleissä ja nyt saadaan Psykon myötä hyvä kilpailutilanne aikaiseksi, sanoo HIFK:n päävalmentaja Teemu Kankkunen.

 

Tomi Maanoja förlänger med HIFK

Målvakten Tomi Maanoja, 31, representerar HIFK även säsongen 2018. Maanoja är en storväxt, högljudd och rutinerad keeper som nu för första gången kommer att spela i Division 1.

Tomi Maanoja, som fått sin spelarfostran i Vandalaget VJS, har gjort en lång karriär på inhemsk elitnivå. Han debuterade i fotbollsligan redan år 2005 i Vandalaget AC Allianssi. Övriga ligaklubbar som Maanoja representerat är FC Honka, RoPS, KuPS och FC Lahti. Maanoja, känd under smeknamnet ”Psyko”, flyttade till HIFK i augusti 2016 och har representerat de stjärnprydda sedan dess. Den 195 cm långa målvakten har spelat 188 matcher i fotbollsligan, av vilka 30 i HIFK.

Vid sidan om den inhemska ligan har Tomi Maanoja också sett fotbollsplanerna i Sverige och Norge. Han representerade AIK från augusti 2008 till slutet av 2010, och var med om att vinna dubbeln (mästerskapet och cupen) för ”Gnaget” år 2009. I Norge har Maanoja spelat för Sandefjord på näst högsta nivån år 2012. Dessutom har Tomi Maanoja spelat en match i det finska landslaget, nämligen mot Japan i Tokyo i februari 2009.

– Jag ville fortsätta i IFK, eftersom förra säsongen var så grämande. Dessutom känner jag en stark samhörighet med det övriga laget. Jag vill vara med om att föra IFK till den nivå där klubben hör hemma. Målet för i år är alltså att avancera till ligan. Men en kanske ännu viktigare sak är att laget igen ska se ut som IFK, vilket inte var fallet ifjol. När vi lyckas med detta har vi en god chans att avancera, kommenterar Tomi Maanoja sitt färska kontrakt.

– Psyko är en oerhört tävlingsinriktad målvakt och en ledargestalt, som ser till att ingen kan ta det lugnt framför målet – varken motståndarna eller våra egna! Han har gjort en fin karriär med bl.a. ett svenskt mästerskap på meritlistan, och det är toppen att vi lyckades hålla en spelare av den här kalibern kvar i laget. I och med det här kontraktet är vår målvaktstrupp klar. Daniel Kollar har varit stark under vintersäsongen och med Psyko i laget får vi en sund konkurrens om målvaktsposten, säger HIFK:s chefstränare Teemu Kankkunen.

 

Osta HIFK Kausikortti ja saat kaverit messiin otteluun!

Kaverin kanssa on kivempaa! Hankkimalla kausikortin 27.1.- 28.2.2018 välisenä aikana Ticketmasterilta, saat kaupan päälle kaksi ottelulippua HIFK:n kotiotteluihin kaudelle 2018.

Kampanja-aikana kausikorttinsa ostaneille asiakkaille lähetetään kausikortin postittamisen yhteydessä kahteen HIFK Kotiotteluun oikeuttava lippuvoucherpaketti.
Kausikortit postitetaan maaliskuusta 2018 alkaen

Näin ostat kausikortit:
1. Mene osoitteeseen ticketmaster.fi ja laita hakusanaksi HIFK Fotboll.

2. Valitse kausikorttityyppi. Kausikortteja on neljää eri tyyppiä:

  • Fanikatsomo / Klacken 160 € + Käsittelykulu
  • Pääkatsomo / De Stärnprydda 180 € + Käsittelykulu
  • Alennusryhmien* Kausikortit (7-16V.) 120€ + Käsittelykulu
  • HIFK Yhteisökausikortti 200€ + Käsittelykulu

*Alennusryhmät: Lapset/Nuoret 7 – 16 v., Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet.
Alennusryhmän kausikortti voi olla Pääkatsomoon (De Stärnprydda) tai Fanikatsomoon (Klacken).

3. Kausikorttisi ovat nyt varattuna. Sinulla on 10 minuuttia aikaa tarkistaa tilauksesi.

4. Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi ”e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Ticketmasterin järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa käteisellä tai kulttuuriseteleillä, voit käydä Ticketmasterin lippukaupassa tilaamassa kausikorttisi. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa tästä listasta.

5. Lue ja hyväksy kaupan ehdot. Paina tämän jälkeen ”vahvista tilaus”. Tämän jälkeen palvelu siirtyy ostotapahtumaan. Kun ostotapahtuma on valmis, saat varausvahvistuksen ja sähköpostilipun, jossa on vahvistus siitä, että olet ostanut HIFK Fotbollin kausikortin kaudelle 2018. Korttisi tullaan postittamaan antamaasi kotiosoitteeseen helmikuusta 2018 lähtien.

6. Nosta kädet pystyyn ja tuuleta kovaäänisesti – olet HIFK:n kausikorttiomistaja!

Mikäli tarvitset lisätietoja HIFK Fotboll 2018 Kausikortteihin liittyen, lähetäthän meille viestiä
osoitteeseen: .
Vastauksia kausikorttien ostamiseen liittyviin kysymyksiin antaa myös Ticketmasterin asiakaspalvelu.