Skip to main content

 

Talin illassa nähtiin maalirikas ottelu, kun HIFK taipui Hongalle maalein 2-3. Lähtökohtiin nähden HIFK esiintyi kuitenkin pirteästi eikä joukkuetta kiusannut flunssa-aalto paistanut läpi isäntien pelaamisessa.

HIFK:n päävalmentaja Teemu Kankkunen löysi tappiosta huolimatta hyvää illan Honka-ottelusta.

-Ottaen huomioon että meiltä puuttui Andberg, Bäckman, KuusijärviVesala ja Hänninen puolustuspäästä ja Halmekin, jota olisi mahdollisesti voinut alakerrassa käyttää, niin silti tehtiin tästä hyvä ottelu. Ja oli meillä oli riittävästi paikkoja voittoonkin, mutta tällä kertaa ei ihan riittänyt. Puolustuspäässä nuorukaiset tekivät kyllä parhaansa, mutta vielä ei ihan pärjätty kaksinkamppailuissa isommille. Oikeastaan kaikissa maaleissa tämä näkyi ratkaisevasti ja käänsi pelin.

-Omaan hyökkäyspeliin olen ihan tyytyväinen. Vielä on hommia tehtävänä ja asioita läpikäytävänä, mutta koko ajan mennään parempaan suuntaan

-Omaan piikkiini otan sen, että toisella jaksolla olisimme voineet laskea prässilinjan korkeutta. Kaveri pääsi selkeisiin mies-vastaan-mies tilanteisiin meidän puolustuslinjan kanssa, eikä keskikenttä ehtinyt tukemaan toppareita.

HIFK:n seuraava Suomen Cupin ottelu on ensiviikon lauantaina, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja HJK.