Skip to main content

Talin illassa nähtiin maalirikas ottelu, kun HIFK taipui Hongalle maalein 2-3. Lähtökohtiin nähden HIFK esiintyi kuitenkin pirteästi eikä joukkuetta kiusannut flunssa-aalto paistanut läpi isäntien pelaamisessa.

HIFK sai otteluun erinomaisen alun, kun Suomen Cupissa maaleja mättänyt Tuukka Kurki jatkoi vastustajan verkon heiluttelua 15 minuutin pelin jälkeen upealla puskulla. Johto ei kuitenkaan pitänyt kauaa, sillä Hongan Konsta Rasimus tasoitti ottelun noin kymmenen minuuttia myöhemmin. Rasimus pääsi nikkaamaan päällän pallon ohi HIFK-vahti Daniel Kollarin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Tauolle lähdettiin kuitenkin HIFK:n johdossa. 29 minuutin kohdalla Antti Ulmanen antoi kanuunansa laulaa ja ampui noin 25 metristä pallon Hongan maaliin.

Toinen puoliaika alkoi synkästi HIFK:n kannalta, sillä Honka rankaisi kahdesti muutaman minuutin sisään Masar Ömerin toimesta. Loppua kohden HIFK sai painetta Hongan päätyyn, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan, joten pisteet matkasivat Espooseen.

Vaikka ottelun tulos oli pettymys, niin silti Talin illassa oli paljon positiivista HIFK:n kannalta. Joukkue haastoi ennakkoluulottomasti Veikkausliigajoukkueen eikä paremman tuloksen saaminen ollut kovin kaukana.