Skip to main content

Viikonlopun PEPO ottelun ja eilisten palauttavien harjoitusten jälkeen on aika laittaa jälleen isompaa vaihdetta päälle. HIFK palasi tänään tosi toimiin ja suuntasi katseet seuraavaan otteluun.

Päävalmentaja Teemu Kankkunen oli hyvillä mielin PEPO ottelusta ja avasi vähän miten lähdetään valmistautumaan KTP:tä vastaan.

”Sunnuntaina oli hyvä peli meiltä. Treenattiin viime viikolla vähän normaalia enemmän prässäämistä ja käytiin läpi sitä. Täytyy olla kyllä tyytyväinen siihen miten onnistuttiin siinä. Ekalla puoliajalla saatiin varmaan kymmenkunta riistoa siinä ylä-alueella ja viimeistely oli huomattavasti tehokkaampaa kun edellisessä Gnistan ottelussa. Ollaan hyvää vauhtia menossa sinne minne pitääkin.

”Nyt kun on palauduttu edellisestä ottelusta niin ruvetaan jo analysoimaan vähän vastustajaa. Sieltä on varmasti hyvä nippu tulossa vastaan ja me kohdataan kuitenkin kesällä kolme kertaa niin se on ihan hyvä nähdä missä vaiheessa sielä mennään.”

HIFK:n seuraava kotiottelu on KTP:tä vastaan. Ottelu pelataan Talin hallissa perjantaina 9.2. klo 19.00. Liput saat edullisimpaan hintaan ennakkoon HIFK Shopista.