Skip to main content

HIFK on tehnyt sopimuksen maalivahti Atte Otrosen kanssa. Viime kaudella 25-vuotias Otronen edusti IF Gnistania ja kaudelta 2015 mieheltä löytyy kokemusta myös HIFK:n riveistä. Sopimus kattaa tulevan kauden ja mies on kokoonpanossa tänään Honkaa vastaan pelattavassa ottelussa.

Otronen on luonnollisesti tyytyväinen sopimuksen syntymisestä.

-Todella hyvät fiilikset nyt kun sopimusasiat on saatu kondikseen. Aiempien lainasopimuksien ajalta seurasta on jäänyt positiivinen vaikutelma, ja kun pelaajissa sekä taustoissa on paljon entuudesta tuttuja, on joukkueeseen liittyminen sujunut todella helposti, kommentoi Otronen.

Otronen summasi myös hieman tavoitteitaan tulevalle kaudelle.

-Tulevalla kaudella henkilökohtaisena tavoitteena pelata mahdollisimman paljon ja sen myötä ottaa askel seuraavalle tasolle maalivahtina. Alkuvuosi on jo treenattu hyvin ja laadukkaasti, mistä on hyvä lähteä jatkamaan kovaa työntekoa katse suunnattuna tulevan kauden otteluihin, jatkaa Otronen.