Skip to main content

(länk till svenskspråkig version)

Yhtiökokous pidetty

HIFK Fotboll Ab piti 29.1.2018 yhtiökokouksen. Kokous kiinnosti osakkeenomistajia, ja kokoukseen varattu auditorio oli muutamaa paikkaa vaille täysi.

HIFK:n tulos kaudelta 2017 oli ennakoitua parempi, johtuen pääosin kesällä alkaneesta kulukuurista sekä yhdestä ylimääräisestä ottelusta. Tappio pieneni edellisvuodelta yli 100 tuhannella eurolla, jääden nyt n. 85 tuhanteen euroon.
Yhtiön oma pääoma on reilusti plussalla läpiviedyn osakeannin jälkeen.

Hallitukseen muutoksia

Yhtiön hallitukseen tuli yhtiökokouksessa pieniä muutoksia.

Useamman vuoden yhtiön puheenjohtajana toiminut Kaarlo Kankkunen jättää hallituksen puheenjohtajuuden, mutta jatkaa hallituksen jäsenenä.
Uutena hallituksen puheenjohtajana toimii emoseura HIFK Soccer rf:n puheenjohtaja Christoffer Perret:
– ”HIFK:ssa on meneillään pitkän kasvukauden jälkeen hitaampi vaihe, jossa meidän on hyvä hieman järjestellä taloa uudelleen. Tämä on meille mahdollisuus tuoda edustusjoukkuetta ja muuta seuraa lähemmäksi toisiaan, ja laittaa asiat kohdalleen seuraavaa kasvuvaihetta varten. HIFK Fotbollilla on nyt yksi yhteinen puheenjohtaja ja hallitukset tuodaan lähemmäksi toisiaan.”

Yhtiön uuden hallituksen koostumus on:
Christoffer Perret, puheenjohtaja
Jan-Erik Eklöf
Joona Haavisto
Kaarlo Kankkunen

Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa edelleen Tero Korhonen.

HIFK hakee urheilutoimenjohtajaa

Seura aikoo palkata urheilutoimenjohtajan kehittämään ja vahvistamaan seuran valmennus- ja kilpatoimintaa. Uusi urheilutoimenjohtaja palkataan lähikuukausina.

Joukkueen rakentaminen edistyy

Edustusjoukkueen päävalmentaja Teemu Kankkunen piti yhtiökokouksen virallisen osuuden jälkeen katselmuksen kilpailutoimintaan. Joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, mutta vielä etsitään muutamaa täydennystä. Haluamme pelata HIFK:n näköistä hyökkäysvoittoista jalkapalloa. Ykkösessä pelaava HIFK:n edustusjoukkue ja Kakkosessa pelaava reservijoukkue HIFK/2 toimivat hyvin lähellä toisiaan saman valmennusjohdon alla. Pelaajille tämä luo loistavan kasvupaikan.