Skip to main content

HIFK Fotboll ja Tuomas Mustonen ovat kirjoittaneet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Viime kaudella AC Oulua Ykkösessä edustanut 32-vuotias Tuomas Mustonen palaa näin ollen HIFK:hon ja tuleva kausi on miehelle yhteensä neljäs seuran riveissä.

Mustonen siirtyi ensimmäisen kerran HIFK:hon kaudella 2014. Tätä ennen mies oli tehnyt useamman kauden ajan kovaa jälkeä IF Gnistanin sekä Käpylän Pallon riveissä. Mustosen ensimmäinen kausi HIFK:ssa oli menestys, sillä hän onnistui maalinteossa kahdeksan kertaa sekä oli tärkeä osa nousujuhliin kautensa päättänyttä joukkuetta.

Mustosen jatkoi HIFK:n mukana Veikkausliigassa, mutta loukkaantumiset olivat kahden kauden ajan jatkuvasti miehen kiusana ja tämän myötä peliaika liigassa jäi vähäiseksi. Lempinimeä ”Mude” totteleva hyökkääjä lähti hakemaan kaudella 2017 uutta vauhtia uralleen Oulusta, jossa maaleja syntyi seitsemän 26 ottelussa.

Päävalmentaja Teemu Kankkunen on luonnollisesti iloinen Mustosen paluusta HIFK:n riveihin:

”Mude on viimeisen kymmenen vuoden aikana osoittanut olevansa kova maalintekijä ja vanhemmalla iällä, viime vuosien aikana hänestä on kehkeytynyt myös kestävyyspuolella huippukuntoinen urheilija. Veturi, joka jaksaa painaa joka päivä hommia ja vaatii sitä kentällä myös muilta. Hieno mies ja persoona, niin ihmisenä kuin joukkuepelaajana.”

Miltä tuntuu palata IFK:hon?
”Tuntuu todella hyvältä palata. Valmentaja ja pelikaverit todella halusi mut heti messiin ja tunne oli sitten lopulta hyvin molemminpuoleinen.”

Mitkä asiat houkuttelivat takaisin seuraan?
”Ei mua itse tähän seuraan itsessään ole koskaan tarvinnut houkutella. Oon aina ollut todella ylpeä että saan pukea tän paidan päälle ja antaa kaikkeni. Toki täytyi sumplia tarkkaan miten saatiin perhe ja työaikataulut sopimaan. Iso kiitos siitä heille.”

Miten arvioisit HIFK:n mahdollisuudet Cupissa ja miltä muut lohkon joukkueet vaikuttavat?
”Cupissa on pelkästään kovia pelejä ja meillä joukkuekkin vielä vasta rakentumassa. Gnistan on mulle tärkeä seura, heillä on hienosti hoidettu organisaatio ja todella kovia jätkiä kakkoseen. Pepossa ilmeisesti kans kova hinku ylöspäin joten hyvä joukkue sielläkin kasassa. Liigajengit lähdetään haastamaan ja KTPn haetaan myös asetelmia ensi kauteen. Me mennää peli kerrallaan eteenpäin. Viime kaudesta jätkistä on huokunu koko talven halu päästä mahdollisimman nopeasti näyttämään katsojille hyvää tekemistä.”

Hiljattain jatkosopimuksen kirjoittanut Tommi Vesala on myös erittäin positiivisin mielin Mustosen palaamisesta.

”Mude pystyy sekottamaan vastustajan pelin aivan totaalisesti sillä älyttömällä energialla ja höyryämisellä kärjessä. Samalla Mude pystyy ihan mielettömällä tavalla piiskaamaan omaa joukkuetta. Mude näyttää esimerkkiä, pistää jalkaa toisen eteen ja raivoprässiä päälle siinä vaiheessa kun sitä tarvitaan. Kaiken tämän lisäksi Mude vielä todella hyvä maalintekijä. Mude on aina vaarallinen, tekee hyviä liikkeitä. Kun hän saa pallon boksin sisällä niin tietää että sielä on potenttiaalisesti tulossa maali”

HIFK:n sopimustilanne 18.1.2018 / HIFK:s spelarsituation 18.1.2018
Daniel Kollar
Pauli Kuusijärvi
Tommi Vesala
Matias Hänninen
Tuukka Andberg
Jaakko Lepola
Jani Bäckman
Tommi Jyry
Daniel Rantanen
Antti Ulmanen
Nikolas Saira
Esa Terävä
Alexander Albäck
Axel Anderson
Joakim Ärilä
Joonas Salmi
Otto Brusin
Reza Heidari
Roope Myöhänen
Hussein Mohamed
Miika Lindqvist
Otto-Pekka Jurvainen
Tuomas Mustonen

Näin ostat kausikortit:
1. Mene osoitteeseen ticketmaster.fi ja laita hakusanaksi HIFK Fotboll.

2. Valitse kausikorttityyppi. Kausikortteja on neljää eri tyyppiä:

  • Fanikatsomo / Klacken 160 € + Käsittelykulu
  • Pääkatsomo / De Stärnprydda 180 € + Käsittelykulu
  • Alennusryhmien* Kausikortit (7-16V.) 120€ + Käsittelykulu
  • HIFK Yhteisökausikortti 200€ + Käsittelykulu

*Alennusryhmät: Lapset/Nuoret 7 – 16 v., Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet.
Alennusryhmän kausikortti voi olla Pääkatsomoon (De Stärnprydda) tai Fanikatsomoon (Klacken).

3. Kausikorttisi ovat nyt varattuna. Sinulla on 10 minuuttia aikaa tarkistaa tilauksesi.

4. Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi ”e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Ticketmasterin järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa käteisellä tai kulttuuriseteleillä, voit käydä Ticketmasterin lippukaupassa tilaamassa kausikorttisi. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa tästä listasta.

5. Lue ja hyväksy kaupan ehdot. Paina tämän jälkeen ”vahvista tilaus”. Tämän jälkeen palvelu siirtyy ostotapahtumaan. Kun ostotapahtuma on valmis, saat varausvahvistuksen ja sähköpostilipun, jossa on vahvistus siitä, että olet ostanut HIFK Fotbollin kausikortin kaudelle 2018. Korttisi tullaan postittamaan antamaasi kotiosoitteeseen helmikuusta 2018 lähtien.

6. Nosta kädet pystyyn ja tuuleta kovaäänisesti – olet HIFK:n kausikorttiomistaja!

Onko HIFK Fotboll 2018 Kausikortti voimassa Suomen Cupin peleissä?
HIFK Fotboll 2018 Kausikortti ei ole voimassa Suomen Cupin peleissä.

Missä HIFK Fotboll pelaa kaudella 2018?
HIFK Fotboll pelaa kaudella 2018 Ykkösen kotiottelut Telia 5G-Areenalla.

Olen ollut pääkatsomon kausikorttilainen 2015-2017, lähetetäänkö minulle tuttuun tapaan laskua kotiin?
Ei. Kaikki kausikortit kaudelle 2018 täytyy ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta tai palvelupisteeltä.

Mistä HIFK tietää minne kausikortti tulee lähettää?
Ostaessasi kausikortin sinun tulee rekisteröityä Ticketmasterin käyttäjäksi. Rekisteröityessäsi sinun tulee
ilmoittaa kotiosoitteesi. Kausikortti lähetetään antamaasi osoitteeseen.

Voinko ostaa kausikortin lahjaksi tai kaverille?
Kyllä. Huomioitavaa on, että yksi kausikortti on aina rekisteröity tilauksen tekijälle, jonka nimellä
kortti/kortit ovat Ticketmasterin järjestelmässä. Myös lahjaksi tilattu kausikortti sekä kausikorttilaisille
suunnatut tarjoukset tullaan lähettämään kausikortin tilaajan osoitteeseen.

Milloin saan kausikorttini?
Kausikortit postitetaan maaliskuusta lähtien kerran kahdessa viikossa.

Voinko pitää vanhan kausikorttini vai saanko uuden?
Kauden 2017 kausikorttia ei voi käyttää kaudella 2018. Jokaisen kausikortin uusinut asiakas saa uuden
kausikortin kaudelle 2018.

Mikäli tarvitset lisätietoja HIFK Fotboll 2018 Kausikortteihin liittyen, lähetäthän meille viestiä
osoitteeseen: .
Vastauksia kausikorttien ostamiseen liittyviin kysymyksiin antaa myös Ticketmasterin asiakaspalvelu.