Skip to main content

HIFK:lla oli tänään valmistavat treenit huomista Suomen Cupin Gnistan-ottelua varten. Peliin valmistuminen on lähtenyt käyntiin hyvin. Edellinen epäonnistunut kausi on jätetty taakse ja katseet siirretty eteenpäin. Monella pelaajalla on todella kova hinku päästä pelikentille. Tänään treenien yhteydessä allekirjoitettiin myös kaksi pelaajasopimusta. Toinen oli HIFK:n pitkäaikaisen luottopelaajan Otto-Pekka Jurvaisen yksivuotinen jatkosopimus, ja toinen on paluumuuttaja joka julkaistaan huomenna.

”Kaikki on kovia jengejä. Kaikki matsit lähdetään kuitenkin voittamaan. Tietysti loppua kohden kovenee kun vastaan tulee Honka ja Klubi. Tärkeää on saada hyviä pelejä alle ja kun tulee liigajengejä vastaan niin pääsee vähän mittaamaan omaa tasoa ja näkee missä mennään.”, Kertoi HIFK:n nuori hyökkääjä Antti Ulmanen.