Skip to main content

HIFK Fotboll ja Jukka  Halme ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Keskikentän keskustassa parhaiten viihtyvä 33-vuotias Halme on kannattajien keskuudessa äärimmäisen pidetty pelaaja ja tästä kertoo muun muassa se että Stadin Kingit maksavat ensi kaudella osan ”Bragun Gattuson” palkasta. Halme on tulevalla kaudella Kingien virallinen kummipelaaja ja hänen pelipaitaansa koristaa tähden lisäksi myös Kingien logo.

”Jugi antaa aina kaikkensa HIFK:lle ja tämä luonnollisesti saa joukkueen sekä kannattajat syttymään. Yksinkertaisesti ”Los momentos sexuales” kuuluu HIFK-kalustoon oli sarjataso mikä hyvänsä. Kiitos Jugille tähän astisesta panoksesta seuralle ja nyt on myös meidän vuoro antaa hänelle jotain takaisin.”, kommentoi Kingien hallituksen jäsen.

Pelaajana Halme tunnetaan kovan työmoraalin lisäksi loistavana joukkuepelaajana, joka jättää aina kaikkensa kentälle. Luonnollisesti myös monivuotinen joukkuetoveri Esa Terävä oli iloinen Halmeen sopimuksen johdosta.

”Olen äärimmäisen iloinen, että joukkueen ehkäpä tärkein sopimus allekirjoitettiin. Yksinkertaisesti Jukka on IFK:n symboli ja tärkeä osa joukkueen toimintakulttuurin uudelleen rakentamisessa. Jukka on esimerkkinä muille aina kentälle astuessaan ja kypsynyt ammattiurheilijaksi sen ulkopuolella. Useimmiten Jukka on se, joka asettaa muille riman”, kommentoi Terävä.

Jugi on luonteeltaan ja pelitavaltaan tämän kauden IFK-pelaajan prototyyppi – taisteleva, sitoutunut, atleettinen ja aina kaikkensa antava. En siis voi liikaa korostaa tämän miehen merkitystä joukkueelle, faneille ja koko seuralle, Terävä jatkaa.

Jukka Halme, mitkä asiat vaikuttivat sopimuksen syntyyn ja millaisin odotuksin lähdet kauteen?

Jo aika nopeasti viime kauden päättymisen jälkeen kävimme pienessä porukassa läpi vähän tulevaa ja ajatus oli heti, että lähdemme nostamaan IFK:ta takaisin ylöspäin. Yksi erittäin iso tekijä oli Stadin Kingit, jotka olivat vahvasti myös mukana minun sopimusneuvotteluissa. Iso kiitos sinne suuntaan! Viime kauden pettymyksen jälkeen nyt painetaan tosissaan hommia, että voidaan kaudella nauttia tehdyn työn tuloksista ja saavuttaa taas jotain suurta.

Ykkösen alkuun on vielä muutama kuukausi aikaa, mutta miten lähtisit tässä vaiheessa analysoimaan sarjan voimasuhteita?

Rehellisesti sanoen, en ole hirveästi seurannut muiden joukkueiden tekemisiä, mutta ainakin Kokkolassa on laitettu kovasti paukkuja peliin ja tavoittelevat varmasti nousua. Nyt keskitytään omaan hommaan ja pidetään huoli siitä, että olemme tulevalla kaudella vahva ja yhtenäinen joukkue.

Mitkä ovat asioita mihin aiot kiinnittää erityisen paljon huomiota treenikauden aikana ennen Ykkösen alkua?

Pre-season on sen verran pitkä, että nyt on hyvä aika tehdä pohjatyötä. Henkilökohtaisella tasolla paljon kehoa huoltavaa ja vahvistavaa treeniä. On myös tärkeää hitsautua joukkueen kanssa yhteen ja käydä taktiset asiat mahdollisimman hyvin ja tarkasti läpi, jotta pelaaminen kesällä on saumatonta.

Olet HIFK-urasi aikana kokenut paljon ylä – ja alamäkiä sekä ylipäätään nähnyt paljon kaikenlaista. Minkä vuoden joukkue on ollut (tähän mennessä) yhteisöllisyydeltään sekä hengeltään paras tähän mennessä?

Olen päässyt kokemaan monia hienoja joukkueita ja tutustunut mahtaviin tyyppeihin. On vaikea nostaa mitään tiettyä joukkuetta ylitse muiden, mutta jos joku pitää vastata, niin sanotaan ykkösen joukkue kaudella 2014. Pelaaminen ja treenaaminen oli todella nautinnollista ja vietimme myös joukkueen kanssa paljon vapaa-aikaa yhdessä. Palkintona oli silloin nousu Veikkausliigaan.

Näin ostat kausikortit:
1. Mene osoitteeseen ticketmaster.fi ja laita hakusanaksi HIFK Fotboll.

2. Valitse kausikorttityyppi. Kausikortteja on neljää eri tyyppiä:
Fanikatsomo / Klacken 160 € + Käsittelykulu
Pääkatsomo / De Stärnprydda 180 € + Käsittelykulu
Alennusryhmien* Kausikortit (7-16V.) 120€ + Käsittelykulu
HIFK Yhteisökausikortti 200€ + Käsittelykulu
*Alennusryhmät: Lapset/Nuoret 7 – 16 v., Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet.
Alennusryhmän kausikortti voi olla Pääkatsomoon (De Stärnprydda) tai Fanikatsomoon (Klacken).

3. Kausikorttisi ovat nyt varattuna. Sinulla on 10 minuuttia aikaa tarkistaa tilauksesi.

4. Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi ”e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Ticketmasterin järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa käteisellä tai kulttuuriseteleillä, voit käydä Ticketmasterin lippukaupassa tilaamassa kausikorttisi. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa tästä listasta.

5. Lue ja hyväksy kaupan ehdot. Paina tämän jälkeen ”vahvista tilaus”. Tämän jälkeen palvelu siirtyy ostotapahtumaan. Kun ostotapahtuma on valmis, saat varausvahvistuksen ja sähköpostilipun, jossa on vahvistus siitä, että olet ostanut HIFK Fotbollin kausikortin kaudelle 2018. Korttisi tullaan postittamaan antamaasi kotiosoitteeseen helmikuusta 2018 lähtien.

6. Nosta kädet pystyyn ja tuuleta kovaäänisesti – olet HIFK:n kausikorttiomistaja!

Onko HIFK Fotboll 2018 Kausikortti voimassa Suomen Cupin peleissä?
HIFK Fotboll 2018 Kausikortti ei ole voimassa Suomen Cupin peleissä.

Missä HIFK Fotboll pelaa kaudella 2018?
HIFK Fotboll pelaa kaudella 2018 Ykkösen kotiottelut Telia 5G-Areenalla.

Olen ollut pääkatsomon kausikorttilainen 2015-2017, lähetetäänkö minulle tuttuun tapaan laskua kotiin?
Ei. Kaikki kausikortit kaudelle 2018 täytyy ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta tai palvelupisteeltä.

Mistä HIFK tietää minne kausikortti tulee lähettää?
Ostaessasi kausikortin sinun tulee rekisteröityä Ticketmasterin käyttäjäksi. Rekisteröityessäsi sinun tulee
ilmoittaa kotiosoitteesi. Kausikortti lähetetään antamaasi osoitteeseen.

Voinko ostaa kausikortin lahjaksi tai kaverille?
Kyllä. Huomioitavaa on, että yksi kausikortti on aina rekisteröity tilauksen tekijälle, jonka nimellä
kortti/kortit ovat Ticketmasterin järjestelmässä. Myös lahjaksi tilattu kausikortti sekä kausikorttilaisille
suunnatut tarjoukset tullaan lähettämään kausikortin tilaajan osoitteeseen.

Milloin saan kausikorttini?
Kausikortit postitetaan maaliskuusta lähtien kerran kahdessa viikossa.

Voinko pitää vanhan kausikorttini vai saanko uuden?
Kauden 2017 kausikorttia ei voi käyttää kaudella 2018. Jokaisen kausikortin uusinut asiakas saa uuden
kausikortin kaudelle 2018.

Mikäli tarvitset lisätietoja HIFK Fotboll 2018 Kausikortteihin liittyen, lähetäthän meille viestiä
osoitteeseen: .
Vastauksia kausikorttien ostamiseen liittyviin kysymyksiin antaa myös Ticketmasterin asiakaspalvelu.