Skip to main content

HIFK Fotboll on tehnyt yhdeksän pelaajasopimusta:

Alexander Albäck
Axel Anderson
Joakim Ärilä
Joonas Salmi
Otto Brusiin
Reza Heidari
Roope Myöhänen
Hussein Mohamed
Miika Lindqvist

HIFK Edustuksen sekä kakkosjoukkueen pelaajasopimukset ovat jatkossa molemmat HIFK Fotboll Ab:lla. Käytännössä tämä helpottaa organisaation sisäisiä pelaajasiirtoja Ykkösen ja Kakkosen joukkueiden välillä.

HIFK Edustuksen päävalmentaja ja viime kaudella HIFK A:ta valmentanut Teemu ”Tema” Kankkunen:
”Olen alusta asti puhunut siitä, että joukkuemme uudistuu ja nuorenee jonkin verran. Nämä pelaajat ovat yksi ryhmä sitä uutta sukupolvea joka tulevaisuudessa toivottavasti kantaa isoa vastuuta kentällä. Osa heistä haastaa vanhempaa kalustoamme ja kilpailee pelipaikoista tosissaan saman tien, osalla projekti on parin vuoden mittainen ja käsittää ensi vuonna isoa roolia HIFK/2:n Kakkosen joukkueessa.”

”Nuorempi kaartimme, jossa tässä esimakua, tulee käsittämään mielenkiintoisia ja erilaisista lähtökohdista tulleita pelaajia. Lähes kaikki ovat ainakin jollain tapaa tuttuja viime vuosilta, eri ympäristöistä.”

Vasta 17-vuotias Alexander Albäck on viimeiset kaksi kautta ollut AIK:n akatemiapelaaja. Opiskelu toi nuorukaisen Tukholmasta takaisin Suomeen ja hän harjoitteli HIFK:n A-junioreiden mukana jonkin aikaa viime kesänä. Syyskauden ”Ale” pelasi FC Hongan organisaatiossa.

Axel Anderson on 18-vuotias maalivahti, joka pelasi edelliskaudella HIFK:n A-junioreissa. Hän on edustanut seuraa 6-vuotiaasta lähtien ja on viimeisen parin vuoden aikana ottanut isoja kehitysaskeleita urallaan.

Joakim Ärilä on 19-vuotias hyökkäyksessä ja keskikentällä viihtyvä nuori lupaus joka on pelannut viimeiset kaksi kautta HIFK A:n riveissä. Viime kaudella hän maalasi 14 kertaa 34:ään esiintymiseensä ASM:ssä sekä Kolmosessa HIFK/2:n riveissä. Ärilä on pelannut aikaisemmin myös 14 ottelua Kakkosta Atlantis FC:n riveissä.

Joonas Salmi jatkaa myös ensi kaudella tähtipaidassa. Nyt neljättä kautta seurassa aloittava Salmi oli edelliskauden A-junioreista ensimmäinen liigasopimuksen saanut pelaaja. 191-senttinen oikea laitapuolustaja on pelannut juniorivuosinaan myös hyökkääjänä sekä laitalinkkinä.

Otto Brusiin on nuori, 17-vuotias maalivahti joka pelasi edellisellä kaudella HIFK A:ssa. Kokemusta karttui myös miesten Kolmosessa pelaavan Töölön Taiston riveissä, 11 ottelun verran.

Tampereelta kotoisin oleva 21-vuotias Reza Heidari siirtyy HIFK:hon. Ikäisekseen kokenut keskikenttäpelaaja teki ensiesiintymisensä Veikkausliigassa 18-vuotiaana Hongassa. Kaudella 2016 Heidari siirtyi juuri liigaan nousseen PK-35 Vantaan joukkoihin ja esiintyi kauden aikana 18 kertaa kentällä. Kaudeksi 2017 Reza siirtyi PS Kemin riveihin, vaikka kiinnostusta tuli myös ulkomailta.

17-vuotias puolustaja Roope Myöhänen siirtyy PK-35:sta HIFK:hon. Urheilullinen ja pallovarma toppari omaa hyvän syöttövalikoiman, sekä pelaa ikäisekseen kypsästi.

Alunperin Itä-Afrikasta kotoisin oleva 20-vuotias Hussein Mohamed siirtyy FC Viikingeistä täksi kaudeksi HIFK:hon. Laidalla pelaava nuorukainen pelasi vahvan viime kauden kakkosdivisioonassa ja ottaa nyt askeleen ylöspäin urallaan.

Miika Lindqvist on 19-vuotias juoksuvoimainen laitapelaaja, joka on viimeiset kaksi vuotta pelannut HIFK:n A-junioreissa. Hän nousi viime kaudella askel kerrallaan isompaan rooliin ja oli tärkeä osa HIFK/2:n sarjanousua.

Lisäksi fysiikkavalmentaja Masi Salmi sekä maalivahtivalmentaja Petri Pyhältö jatkavat HIFK:ssa.

HIFK Fotboll toivottaa kaikki nuoret lupaukset tervetulleeksi.

HIFK:n sopimustilanne 18.1.2018 / HIFK:s spelarsituation 18.1.2018
Daniel Kollar
Pauli Kuusijärvi
Tommi Vesala
Matias Hänninen
Tuukka Andberg
Jaakko Lepola
Jani Bäckman
Tommi Jyry
Daniel Rantanen
Antti Ulmanen
Nikolas Saira
Esa Terävä
Alexander Albäck
Axel Anderson
Joakim Ärilä
Joonas Salmi
Otto Brusin
Reza Heidari
Roope Myöhänen
Hussein Mohamed
Miika Lindqvist

Näin ostat kausikortit:
1. Mene osoitteeseen ticketmaster.fi ja laita hakusanaksi HIFK Fotboll.

2. Valitse kausikorttityyppi. Kausikortteja on neljää eri tyyppiä:

  • Fanikatsomo / Klacken 160 € + Käsittelykulu
  • Pääkatsomo / De Stärnprydda 180 € + Käsittelykulu
  • Alennusryhmien* Kausikortit (7-16V.) 120€ + Käsittelykulu
  • HIFK Yhteisökausikortti 200€ + Käsittelykulu

*Alennusryhmät: Lapset/Nuoret 7 – 16 v., Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet.
Alennusryhmän kausikortti voi olla Pääkatsomoon (De Stärnprydda) tai Fanikatsomoon (Klacken).

3. Kausikorttisi ovat nyt varattuna. Sinulla on 10 minuuttia aikaa tarkistaa tilauksesi.

4. Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi ”e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Ticketmasterin järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa käteisellä tai kulttuuriseteleillä, voit käydä Ticketmasterin lippukaupassa tilaamassa kausikorttisi. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa tästä listasta.

5. Lue ja hyväksy kaupan ehdot. Paina tämän jälkeen ”vahvista tilaus”. Tämän jälkeen palvelu siirtyy ostotapahtumaan. Kun ostotapahtuma on valmis, saat varausvahvistuksen ja sähköpostilipun, jossa on vahvistus siitä, että olet ostanut HIFK Fotbollin kausikortin kaudelle 2018. Korttisi tullaan postittamaan antamaasi kotiosoitteeseen helmikuusta 2018 lähtien.

6. Nosta kädet pystyyn ja tuuleta kovaäänisesti – olet HIFK:n kausikorttiomistaja!

Onko HIFK Fotboll 2018 Kausikortti voimassa Suomen Cupin peleissä?
HIFK Fotboll 2018 Kausikortti ei ole voimassa Suomen Cupin peleissä.

Missä HIFK Fotboll pelaa kaudella 2018?
HIFK Fotboll pelaa kaudella 2018 Ykkösen kotiottelut Telia 5G-Areenalla.

Olen ollut pääkatsomon kausikorttilainen 2015-2017, lähetetäänkö minulle tuttuun tapaan laskua kotiin?
Ei. Kaikki kausikortit kaudelle 2018 täytyy ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta tai palvelupisteeltä.

Mistä HIFK tietää minne kausikortti tulee lähettää?
Ostaessasi kausikortin sinun tulee rekisteröityä Ticketmasterin käyttäjäksi. Rekisteröityessäsi sinun tulee
ilmoittaa kotiosoitteesi. Kausikortti lähetetään antamaasi osoitteeseen.

Voinko ostaa kausikortin lahjaksi tai kaverille?
Kyllä. Huomioitavaa on, että yksi kausikortti on aina rekisteröity tilauksen tekijälle, jonka nimellä
kortti/kortit ovat Ticketmasterin järjestelmässä. Myös lahjaksi tilattu kausikortti sekä kausikorttilaisille
suunnatut tarjoukset tullaan lähettämään kausikortin tilaajan osoitteeseen.

Milloin saan kausikorttini?
Kausikortit postitetaan maaliskuusta lähtien kerran kahdessa viikossa.

Voinko pitää vanhan kausikorttini vai saanko uuden?
Kauden 2017 kausikorttia ei voi käyttää kaudella 2018. Jokaisen kausikortin uusinut asiakas saa uuden
kausikortin kaudelle 2018.

Mikäli tarvitset lisätietoja HIFK Fotboll 2018 Kausikortteihin liittyen, lähetäthän meille viestiä
osoitteeseen: .
Vastauksia kausikorttien ostamiseen liittyviin kysymyksiin antaa myös Ticketmasterin asiakaspalvelu.