Skip to main content

HIFK – Käpylän Pallo 4-0 (3-0)

HIFK pelasi kauden 2018 ensimmäisen ottelunsa Käpylän Palloa vastaan pelatussa harjoitusottelussa Järvenpäässä. Kausi on vielä nuori, joten molemmat joukkueet kierrättivät runsaasti pelaajiaan ja kokoonpanossa nähtiinkin paljon nimiä. HIFK oli selkeästi hallitsevampi osapuoli ensimmäisellä jaksolla ja tauolle lähdettiin punapaitojen 3-0 johdossa. Toiselle puoliajalle ottelu hieman tasoittui ja KäPa pääsi paremmin otteluun mukaan. HIFK onnistui kuitenkin vielä kerran maalinteossa ja loppulukemat kirjattiin maalein 4-0. HIFK:n maalitekijöinä toimivat Otto-Pekka Jurvainen sekä Tuukka Kurki, jotka iskivät molemmat kaksi maalia mieheen.

– Hyvä juttu, että saimme ennen Suomen Cupia pelattua treenimatsin. Paljon on tullut joukkueelle uusia juttuja, joten oli tärkeätä saada kokeiltua niitä ennen kuin tosipelit alkavat. Paljon oli positiivisia asioita tekemisessä, mutta myös parannettavaa löytyi, mikä nyt on luonnollista tähän aikaan kaudesta. Annoimme tänään isolle määrälle pelaajia peliaikaa, niin näyttömahdollisuuksien, kuin myös jo ensi viikon cup-peliä silmälläpitäen. Molempien jaksojen kentällisten esitykseen on oltava tyytyväinen. Hyvä aloitus kuitenkin kaudelle, kommentoi päävalmentaja Teemu Kankkunen.

HIFK:n kokoonpano ensimmäisellä jaksolla: Atte Otronen, Matias Hänninen, Antti Korhonen, Tommi Vesala, Tuukka Andberg, Jani Bäckman, Daniel Rantanen, Tommi Jyry, Antti Ulmanen, Tuukka Kurki, Otto-Pekka Jurvainen.

Toisen jakson kokoonpano : Jesse Koivistoinen, Riku Selander, Reza Heidari, Joakim Äirilä, Roope Myöhänen, Miika Lindqvist, Emil Enqvist, Joonas Salmi, Hussein Mohamed, Atte Sihvonen, Antti Ulmanen (68 min Tuukka Kurki).