Skip to main content

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Daniel Kollar siirtyy HIFK:hon.

HIFK:n riveissä viime kaudella kaksi ottelua pelannut Daniel Kollar siirtyy HIFK:hon 2-vuotisella sopimuksella.

23-vuotias Kollar on allekirjoittanut HIFK:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen, joka pitää hänet tähtirinnoissa kauden 2019 loppuun asti.

Kollar pelasi viime kaudella yhteensä 15 ottelua Gnistanissa Ykkösessä. HIFK:ssa 182-senttinen maalivahti pelasi viimeiset kaksi karsintaottelua kun Maanoja sekä Eriksson olivat loukkaantuneena.

Daniel Kollar:

– Tosi hyvät fiilikset! HIFK on perinteikäs seura ja on nastaa päästä takas hommiin! Saadaan varmasti kasattua kilpailukykyinen jengi taistelemaan noususta takas Liigaan. Treenasin viimekin vuonna läpi kauden HIFKin kanssa joten pelaajat ja taustat on tuttuja jo pidemmältä ajalta. Tosiaankin, karsintamatsit tuli mun osalta vähän yllättäen, kun hyppäsin lomalta messiin. Tippuminen ja pettymys on tietenkin päällimmäisin fiilis niistä peleistä. Siitäkin huolimatta oli hieno kokemus, kaksi kovaa peliä hienoilla tunnelmilla. Tyytyväinen siihen et sipuli kesti ja klaarasin omat hommat hyvin. Nyt vaan innolla paiskimaan hommia ja valmistautumaan kauteen!

Tuore päävalmentaja Teemu Kankkunen kommentoi:

– Hienoa että saatiin hyvä maalivahti signattua. Osoitti tärkeissä peleissä loppukaudesta ettei puntti tutise. Herätti luottamusta, ja siitä on hyvä lähteä. Daniel on meidän maalivahtivalmennukselle tuttu kaveri ja se tottakai auttaa.

Pitkään HIFK:ssa maalivahtivalmentajana toiminut Petri Pyhältö kommentoi myös Kollarin jatkoa:

Daniel on ikäisekseen kokenut veskari. Pelannut liigaa ja Ykköstä useamman vuoden ja tähän on hyvä lähteä rakentamaan puollustusta päälle. Dani näytti kahdessa viimisessä pelissään että on ehdottomasti liigatason veskari.

HIFK:n sopimustilanne 8.12.2017

Daniel Kollar
Tommi Jyry
Antti Ulmanen
Abaas Ismail
Nikolas Saira