Skip to main content

HIFK
Länk till svenskspråkig version

Veikkausliigakausi 2017 on paketissa ja tulos oli iso pettymys meille kaikille.

HIFK Fotboll Ab:n hallitus kokoontui sunnuntaina ja teki seuraavia päätöksiä:

  • Tulemme hakemaan Veikkausliiga-lisenssiä pe 10.11. ja tiedämme täyttävämme kriteerit siinä tapauksessa, että lisenssikomitea joutuu harkitsemaan täydennysmenettelyä. Luonnollisesti haemme myös Ykkösen lisenssiä.
  • Osakeantimme jatkuu 15.11. asti. Teimme päätöksen, että annin minimiraja tarkistetaan alaspäin 100 000 euroon johtuen tippumisesta Ykköseen. Aikaisempi minimiraja oli 250 000 euroa ja tällä hetkellä antia on merkitty n. 35 000 euron edestä. Stadion-hanke jatkuu aikaisemmin tiedotetun mukaisesti.
  • Olemme aloittaneet keskustelut uuden päävalmentaja-kandidaatin kanssa ja tavoitteena on tiedottaa asiasta viikon sisällä. Antti Muurisen päävalmentajasopimus päättyi lauantaina.
  • Urheilullinen ja taloudellinen tulos ei vastannut tänä vuonna hallituksen yhtiölle asettamia tavoitteita. Hallitus tulee mittauttamaan luottamuksensa yhtiökokouksessa tammikuussa. Sitä ennen teemme kuitenkin vaadittavat toimenpiteet yhtiön ensi vuoden toiminnan turvaamiseksi.
  • Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, faneja, seuran työntekijöitä ja vapaaehtoisia menneestä Veikkausliigakaudesta. Tulemme tekemään kaikkemme, että vuodesta 2018 tulee menestyksekäs ja paluu Veikkausliigaan tapahtuu mahdollisimman nopeasti

 

Kaarlo Kankkunen

HIFK Fotboll AB
Hallitus

Lisätietoja:
Vt. Toimitusjohtaja Tero Korhonen p. 050 518 1285,
Puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen p. 040 526 5688,