Skip to main content

HIFK ja FC Honka kohtaavat tänään liigakarsinnan toisessa osaottelussa Telia 5G Areenalla. Ottelu käynnistyy kello 14.00. Osta ennakkoliput trillerimatsiin Ticketmasterista.

Ensimmäinen osaottelu päättyi tiistaina Espoossa maalittomaan tasapeliin. Liigakarsinnassa on käytössä UEFA:n vierasmaalisääntö. Mikäli ottelu päättyy 0-0, pelataan 2x15min jatkoaika ja tarvittaessa paremmuus ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla. 1-1 tasatuloksella Honka nousisi Veikkausliigaan.

HIFK:n valmennusjohto saa tiistaina pelikieltoa kärsineen Jukka Halmeen takaisin pelaajavahvuuteen ja myös puolustuksen liideri Tuomas Aho on pelikunnossa. Mika Väyrysen alaraajavamma estää IFK-kapteenin pelaamisen tänään. FC Honka saa todella tärkeän palasen takaisin kokoonpanoon, kun joukkueen toiseksi paras maalintekijä Masar Ömer vapautuu pelikiellosta.

Tänään pelattavassa matsissa on avoinna neljä katsomokategoriaa: pääkatsomo, IFK Klacken, itäkatsomo sekä vierasjoukkueen kannattajille eteläpääty. Osta ennakkoliput Ticketmasterista. Pukeudu lämpimästi, tule ajoissa paikalle ja varaudu jonoihin sekä turvatarkastuksiin. Portit stadionille aukeavat tuntia ennen ottelua ja stadionin lipunmyyntipisteet kello 12.30.

HIFK Avauskokoonpano
#1 Daniel Kollar (MV)
#2 Nosh A Lody
#4 Tommi Vesala
#6 Xhevdet Gela
#8 Jukka Halme
#9 Pekka Sihvola
#12 Tuomas Aho
#13 Esa Terävä
#20 Tommi Jyry
#27 Nnaemeka Anyamele
#99 Mikael Forssell

Vaihtopelaajat
#5 Tuukka Andberg
#10 Juho Mäkelä
#11 Otto-Pekka Jurvainen
#18 Matias Hänninen
#19 Aleksi Ristola
#22 Fredrik Lassas
#25 Tomi Mikkelsson (MV)

Honka avauskokoonpano: Tim Murray (MV), Ilari Äijälä, Jatuli Laevuo, Konsta Rasimus, Tommi Saarinen, Lucas Kaufmann, Joel Perovuo, Joni Korhonen, Carlos Portela, Masar Ömer, Kasperi Liikonen

HIFK – FC Honka tänään kello 14:00 Telia 5G Areenalla

OSTA LIPUT MATSIIN

  • Eläkeläiset / opiskelijat / varusmiehet (IFK Klacken): 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Itäkatsomo: 19€ ennakkoon, 22€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi (paikka sylissä)
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan
  • Honka-kannattajille eteläpääty avoinna

Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat kello 12.30

HIFK:n kausikortit eivät ole voimassa ottelussa. Kaikille kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostilla linkit, joista voit ostaa Klackeniin tai pääkatsomoon 10€ hintaiset pääsyliput. Etuhinta on voimassa siihen katsomoon, johon kauden 2017 kausikortti on ollut voimassa. Jos etulinkkiä ei löydy ”saapuneet” -kansiosta niin muista katsoa sähköpostistasi muut kansiot.