Skip to main content

HIFK ja FC Honka kohtaavat lauantaina 4.11. liigakarsinnan toisessa osaottelussa Helsingin Telia 5G Areenalla. Ottelu käynnistyy kello 14:00 ja portit stadionille aukeavat tuntia ennen ottelua. Avoinna on neljä katsomokategoriaa ja paikalle on odotettavissa runsaasti yleisöä. Osta liput Ticketmasterista.

Lauantaina pelattavassa matsissa on avoinna neljä katsomokategoriaa: pääkatsomo, IFK Klacken, itäkatsomo sekä vierasjoukkueen kannattajille eteläpääty. Osta ennakkoliput Ticketmasterista. Pukeudu lämpimästi, tule ajoissa paikalle ja varaudu jonoihin sekä turvatarkastuksiin. Portit stadionille aukeavat tuntia ennen ottelua. Parkkipaikkoja on stadionin välittömässä läheisyydessä vähän, joten varaa riittävästi aikaa paikalle saapumiseen. Lue katsojaopas ja tiedät mitä lauantaina tapahtuu.

1. Saavu paikalle ajoissa.

Stadionille odotetaan runsaasti yleisöä. Jokaiselle katsojalle tehdään lippu- ja turvatarkastus, joka aiheuttaa porteilla jonkin verran jonoja. Varaa riittävästi aikaa stadionille saapumiseen. Helpoimman tavan stadionille saapumiseen voit tsekata kätevästi reittioppaasta.

2. Vältä jonot – osta liput ennakkoon!

Ostamalla lippusi ennakkoon varmistat paikkasi parhailla paikoilla ja vältät jonottamisen lippuluukuille. Liput matsiin saat Ticketmasterin verkkosivujen lisäksi kaikista lippukaupoista ja HIFK Shopista. Ticketmasterin lippukaupoista voi ostaa pääsylippuja myös Smartum- ja kulttuuriseteleillä. Voit halutessasi noutaa varauksesi lähimmältä R-kioskilta. Lippukaupat perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. R-kioskit eivät vastaanota virikeseteleitä.

3. Lipunmyyntipisteet ja sisäänpääsyportit

Porteilla järjestetään lippu- ja turvatarkastus. Stadionin lipunmyyntipisteistä on avoinna pohjois- ja eteläpäädyn lipunmyyntipisteet. Itäkatsomon liput pohjoispäädyn luukulta. Portit stadionille aukeavat tuntia ennen ottelua ja lipunmyyntiluukku kello 12.30.

Vieraskannattajien liput eteläpäätyyn vain eteläpäädyn lipunmyyntiluukulta.

4. HIFK:n kausikortit eivät ole voimassa lauantain ottelussa

Kaikille kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostilla linkit, joista voit ostaa Klackeniin tai pääkatsomoon 10€ hintaiset pääsyliput. Etuhinta on voimassa siihen katsomoon, johon kauden 2017 kausikortti on ollut voimassa. Jos etulinkkiä ei löydy ”saapuneet” -kansiosta niin muista katsoa sähköpostistasi muut kansiot.

5. Mobiilipääsylipulla nopeutat jonoja.

Jos käytät kännykkälippua, ota se esiin ajoissa ja säädä puhelimen näyttö kirkkaalle. Printatut liput toimivat myös näppärästi ja nopeuttavat toimintaa.

6. Saavu julkisilla – parkkipaikkoja rajoitetusti.

Liikenne- ja parkkipaikkatilanne Töölössä on erittäin haasteellinen IFK:sta riippumattomista syistä. Tietyöt haittaavat autolla liikkuvia Töölössä ja Pasilassa. Suosittelemme julkisen liikenteen hyödyntämistä ja varaamaan riittävästi aikaa stadionille saapumiseen. Parkkipaikkaa ei välttämättä löydy kovin läheltä ja sen etsinnän voi välttää kokonaan tulemalla paikalle julkisilla. Töölön kisahallin parkkipaikalla on rajoitetusti paikkoja. Helsingin jäähallissa IFK kohtaa Sportin kello 17.00 ja Nordiksen parkkiksella on maksullinen pysäköinti.

7. Ota maksusovellus käyttöön.

Myyntipisteissä ei välttämättä tarvitse olla käteistä, sillä myös kortit käyvät. Jonojen välttämiseksi kannattaa ladata Yonoton-älypuhelinsovellus. Sillä voit tilata ja maksaa katsomosta käsin ja noutaa ostokset ilman jonoa.

8. Pukeudu lämpimästi – IFK:n fanituotteet paikan päältä erikoishinnoin

Lauantaille on luvattu lämmintä syyskeliä, mutta pukeudu silti lämpimästi. Toivomme kaikkia paikalle saapuvia IFK-kannattajia tunnustamaan väriä ja pukeutumaan punaiseen. HIFK Shopin myyntipisteillä on myynnissä erikoishintaisia kaulahuiveja, pipoja sekä lippiksiä.

HIFK – FC Honka lauantaina 4.11. kello 14:00 Telia 5G Areenalla

OSTA LIPUT MATSIIN

  • Eläkeläiset / opiskelijat / varusmiehet (IFK Klacken): 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Itäkatsomo: 19€ ennakkoon, 22€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi (paikka sylissä)
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan
  • Honka-kannattajille eteläpääty avoinna