Skip to main content

HIFK ja FC Honka pelasivat keskiviikkona maalittoman 0-0 tasapelin liigakarsinnan ensimmäisessä osaottelussa Espoossa. Tasapeli tarkoittaa sitä, että Helsingissä tullaan näkemään lauantaina huikea trilleri, kun Honka saapuu Telia 5G Areenalle. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

IFK-kapteeni Mika Väyrynen otettiin avauskamppailun tauolla vaihtoon ja hänen tilalleen tuli pirteästi esiintynyt Tommi Jyry. Väyrynen piteli vaihtoon tullessaan takareittään, mutta mistään isommasta vammasta ei pitäisi olla kyse. Tarkemmat faktat selviävät myöhemmin.

– Takareidessä tuli vähän isompi tunne ja en pystynyt enää sen jälkeen spurttaamaan. Jos se on vain suojakramppi niin se menee. Tuntuu nyt ihan hyvältä, mutta katsotaan. Lauantain matsi on meille koko kauden tärkein. Teen kaikkeni sen eteen, että olen pelikunnossa lauantaina, Väyrynen sanoi.

Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan lauantaina 4.11. Telia 5G Areenalla kello 14:00. Otteluparin voittaja jatkaa Veikkausliigassa, häviäjä Ykkösessä. Panokset ovat valtavat.

– Pääsemme pelaamaan tutulle alustalle ja kotiyleisön eteen. Olen täysin varma, että pystymme huomattavasti parempaan kuin Espoossa. Viimeiset syötöt täytyy saada kondikseen ja maalipaikat tulee käyttää tehokkaammin. Homma on täysin meidän omissa käsissä.

HIFK – FC Honka lauantaina 4.11. kello 14:00 Telia 5G Areenalla

OSTA LIPUT MATSIIN

Ottelua varten avataan Telia 5G-Areenan pääkatsomo, IFK Klacken, itäkatsomo sekä vierasjoukkueen kannattajille eteläpääty. Osta ennakkoliput Ticketmasterista. Pue lämmintä päälle, tule ajoissa paikalle ja varaudu jonoihin sekä turvatarkastuksiin.

HIFK:n kausikortit eivät ole voimassa ottelussa. Kaikille kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostilla linkit, joista voit ostaa Klackeniin tai pääkatsomoon 10€ hintaiset pääsyliput. Etuhinta on voimassa siihen katsomoon, johon kauden 2017 kausikortti on ollut voimassa. Jos etulinkkiä ei löydy ”saapuneet” -kansiosta niin muista katsoa sähköpostistasi muut kansiot.

Lippujen hinnat

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Itäkatsomo: 19€ ennakkoon, 22€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan