Skip to main content

Liigakarsinta 2. osaottelu: HIFK – FC Honka
> Osta liput

Liigakarsinnan ratkaiseva toinen osaottelu pelataan lauantaina 4.11. Telia 5G Areenalla kello 14:00. Ensimmäinen osaottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, joten lauantain ottelussa on hurjat panokset. Otteluparin voittaja jatkaa Veikkausliigassa, häviäjä Ykkösessä.

Ottelua varten avataan Telia 5G-Areenan pääkatsomo, IFK Klacken, itäkatsomo sekä vierasjoukkueen kannattajille eteläpääty. Osta ennakkoliput Ticketmasterista. Pue lämmintä päälle, tule ajoissa paikalle ja varaudu jonoihin sekä turvatarkastuksiin. Vierasjoukkueen kannattajille on oma katsomo. Portit stadionille aukeavat tuntia ennen ottelua.

Karsintaotteluissa on käytössä UEFA:n vierasmaalisääntö. Mikäli joukkueet tekevät jatko-ottelussa saman määrän maaleja, niin vierasmaalisääntö astuu voimaan ja vierasjoukkue voittaa. Mikäli ottelu päättyy 0-0 pelataan 2x15min jatkoaika ja tarvittaessa paremmuus ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla.

HIFK – FC Honka lauantaina 4.11. kello 14:00 Telia 5G Areenalla

HIFK:n kausikortit eivät ole voimassa ottelussa. Kaikille kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostilla linkit, joista voit ostaa Klackeniin tai pääkatsomoon 10€ hintaiset pääsyliput. Etuhinta on voimassa siihen katsomoon, johon kauden 2017 kausikortti on ollut voimassa. Jos etulinkkiä ei löydy ”saapuneet” -kansiosta niin muista katsoa sähköpostistasi muut kansiot.

OSTA LIPUT MATSIIN

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Itäkatsomo: 19€ ennakkoon, 22€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan