Skip to main content

Veikkausliigaa on pelaamatta yksi kierros ja IFK:lla on päätöskierroksella valtavat panokset. IFK on ennen päätöskierrosta liigakarsijan paikalla kolme pistettä kymmenentenä olevaa PS Kemiä perässä. Voittamalla FC Lahden IFK nousee tasapisteisiin PS Kemin kanssa ja sijoittuu sarjataulukossa kymmenenneksi paremman maalieron turvin. Samanaikaisesti Kuopion Palloseuran on voitettava PS Kemi.

Myös FC Lahden on voitettava, mikäli lahtelaiset aikovat yltää neljännelle eli eurokentille johtavalle sarjasijoitukselle. FC Lahden täytyy toivoa Ilveksen voittoa IFK Mariehamnista, joka on tällä hetkellä FC Lahtea kolme pistettä edellä. Tasapisteissä FC Lahdella on huomattavasti parempi maaliero.

Lahteen on lähdössä lauantaina jo yli 135 IFK-kannattajaa. Fanimatkan hinta on 20€ + pääsylippu otteluun. Lisätiedot ilmoittautumiseen löytyy alta.

FC Lahti – HIFK la 28.10. kello 14.00

Aikataulu:
12.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
14.00 Lahti – HIFK, Lahden Stadion
17.30 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen .Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.