Skip to main content

4 A-maaottelua ja 155 ottelua Veikkausliigassa urallaan pelannut keskikenttäpelaaja Ville Taulo kertoo 12.10. pelatun HIFK-PS Kemi ottelun tauolla tarinan Jari Litmasesta ja snadisti pieleen menneestä asuntoesittelystä.

IFK-paidassa kolmella eri sarjatasolla pelannut Ville Taulo toimi tv-kommentaattorina 12.10.2017 pelatun HIFK-PS Kemi ottelun yhteydessä.

Kokenut keskikenttäpelaaja on pelannut Veikkausliigassa HIFK:n lisäksi myös FC Lahdessa ja HJK:ssa. 32-vuotias Taulo on pyörähtänyt vuosien aikana pelaamassa myös Italiassa, Norjassa ja Sveitsissä. Suomen maajoukkueessa Taulo on esiintynyt neljässä A-maaottelussa sekä lukuisissa juniorimaaotteluissa. Tällä kaudella Taulo pelasi ennen loukkaantumistaan HIFK:n kakkosjoukkueessa, joka nousi ensi kaudeksi Kakkoseen.

Asiantuntevan kommentoinnin yhteydessä Taulo kertoi HIFK-PS Kemi ottelun puoliajalla tarinan, johon liittyvät Suomen A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Roy Hodgson, kaikkien aikojen suomalainen jalkapalloilija Jari Litmanen sekä pieleen mennyt asuntoesittely.

Katso video ja kuuntele Taulon hauska tarina.

Kauden vika kotimatsi: HIFK – SJK perjantaina 20.10. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla

Osta liput

Kauden vika kotimatsi: HIFK – SJK perjantaina 20.10. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla

OSTA LIPUT MATSIIN TICKETMASTERISTA 

HIFK tarvitsee perjantaina jokaisen kannattajansa tukea kauden viimeisessä kotiottelussa. Pääkatsomon ja IFK Klackenin lisäksi yläkatsomo on avoinna yleisölle perjantaina pelattavassa matsissa SJK:ta vastaan.

Yläkatsomosta avataan katsomolohkot 308-311. Lippujen hinnat: aikuinen 10€, lapset 7-16v 5€. Erikoishintaiset pääsyliput yläkatsomoon ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla. Yläkatsomo on katettu, joten mahdollinen sade ei häiritse katsojia. HUOM. Lipputarjous yläkatsomoon koskee vain ennakkoon ostettuja pääsylippuja. Portilla normaalihinnat. Sisäänkäynti yläkatsomoon tapahtuu stadionin luoteiskulmasta eli pääkatsomon pohjoisesta portista.

Punaista päälle ja nähdään katsomossa!

Lippujen hinnat

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Yläkatsomo: 5€/10€ ennakkoon, 20€ ovelta (erikoishintaiset liput yläkatsomoon tästä linkistä)
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Snadit Kingit-kausikortilla aikuisen lipun hinta 10€