Skip to main content

IFK kohtaa perjantaina 20.10. Veikkausliigakauden viimeisessä kotiottelussaan SJK:n. IFK Klackenin ja pääkatsomon lisäksi yläkatsomo on avoinna yleisölle. Yläkatsomoon on myynnissä edullisia 5€/10€ ennakkolippuja. Osta ennakkoliput kello 18.30 alkavaan otteluun Ticketmasterista.

Veikkausliigaa on pelaamatta kaksi ottelua. Liigakarsijan paikalla vaanivan IFK:n tilanne sarjataulukossa on tukala, sillä piste-ero kymmenentenä olevaan PS Kemiin on neljä pistettä. IFK ei saa enää kärsiä ainuttakaan tappiota ja tähtirintojen olisi voitettava joko SJK tai päätöskierroksella FC Lahti – mielellään molemmat. IFK:lla on siis vielä kahdella voitolla, tai voitolla ja tasapelillä, mahdollisuus nousta PS Kemin ohi ja siten suoran säilyjän paikalle kymmenenneksi.

PS Kemi kohtaa perjantaina vieraskentällä Ilveksen ja päätöskierroksella kotikentällään KuPS:n. Molemmat joukkueet taistelevat hopeamitalista ja pääsystä eurokentille, joten selkeänä altavastaajana otteluihin lähtevällä Kemillä riittää hurjasti töitä, mikäli Jari Åhmanin luotsaama joukkue aikoo yltää näissä kamppailuissa pisteille. PS Kemi varmistaisi yhdellä voitolla kymmenennen sijansa, joka lähettäisi IFK:n varmuudella liigakarsintaan. Tasapisteissä sarjasijoituksen ratkaisee maaliero, joka on tällä hetkellä IFK:lla kaksi maalia parempi.

Maanantaina FC Inter katkaisi Turussa pelatussa kamppailussa IFK:n kahden ottelun voittoputken kaatamalla tähtirinnat selkein 4-1 lukemin.

– Vaikka loppulukemat repesivät niin se oli meille kaikista tämän kauden Inter-otteluista paras. Kahdessa aikaisemmassa meillä ei ollut mitään saumaa. Nyt pelimme pysyi kasassa reilut 80 minuuttia ja meillä oli mahdollisuus jopa voittoon. Tiedostamme tilanteemme sarjataulukossa todella tarkasti. 4-6 pistettä voi riittää suoraan säilymiseen, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

IFK:n on pimennettävä SJK:n taitavat yksilöt

Perjantaina Telia 5G-Areenalle saapuvalla SJK:lla riittää vielä molemmissa matseissa panosta. Turbulenssissa koko kauden erityisesti valmentajarintamalla elänyt seura on sarjataulukossa kuudentena 43 sarjapisteellä. Neljäntenä majailevalla FC Lahdella ja viidentenä porhaltavalla IFK Mariehamnilla on vain kolme pistettä enemmän, joten myös SJK:lla on vielä kaikki mahdollisuudet eurokentille johtavaan sijoitukseen. SJK:n maaliero tosin on selvästi heikompi kuin edellämainituilla.

IFK:n ja SJK:n ensimmäinen kohtaaminen päättyi tällä kaudella Seinäjoella huhtikuun lopussa 3-3 tasapeliin. IFK johti ottelua jo 3-1, mutta SJK nousi lopulta lisäajalla rangaistuspotkumaalin turvin tasoihin. Kesäkuussa pelatusta edellisestä kohtaamisesta SJK haki Helsingistä 2-0-vierasvoiton Billy Ionsin kahdella maalilla. Ions on SJK:n paras maalintekijä yhdeksällä liigamaalilla. Myös IFK:n parhaalla maalintekijällä Pekka Sihvolalla on kasassa sama maalimäärä.

– SJK pelaa vielä eurocup-paikasta ja me sarjapaikasta. Ions on ollut meille tällä kaudella myrkkyä. Joukkue on täynnä hyviä yksilöitä ja Ionsin lisäksi Erfan Zeneli on laadukas laitalinkki. Erikoistilannepelaaminen on myös yksi heidän vahvimpia osa-alueita. SJK:n kausi ei ole ollut odotusten mukainen, joten he haluavat varmasti vielä kirkastaa omaa kilpeään. Tulemme pelaamaan kotiyleisömme edessä vain ja ainoastaan voitosta, Muurinen sanoo.

Perjantaina Telia 5G-Areenalla pelattavaan IFK-SJK otteluun odotetaan runsaasti yleisöä. Seinäjoelta on saapumassa ainakin yksi fanibussi, jonka lisäksi myös pääkaupunkiseudulla asuvia SJK-kannattajia odotetaan Helsinkiin. Ottelu on IFK:n kauden viimeinen kotiottelu ja yläkatsomoon myydään edullisia 5€/10€ pääsylippuja.

Pukeudu lämpimästi ja tule kannustamaan IFK voittoon!

OSTA LIPUT MATSIIN TICKETMASTERISTA

IFK kohtaa perjantaina 20.10. liigakauden viimeisessä kotiottelussaan SJK:n. Matsia varten avataan Telia 5G-Areenan yläkatsomo, johon on myynnissä 5€/10€ pääsylippuja. Osta erikoishintaiset liput yläkatsomoon Ticketmasterista

HIFK tarvitsee perjantaina jokaisen kannattajansa tukea kauden viimeisessä kotiottelussa. Pääkatsomon ja IFK Klackenin lisäksi yläkatsomo on avoinna yleisölle perjantaina pelattavassa matsissa SJK:ta vastaan.

Yläkatsomosta avataan katsomolohkot 308-311. Lippujen hinnat: aikuinen 10€, lapset 7-16v 5€. Erikoishintaiset pääsyliput yläkatsomoon ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla. Yläkatsomo on katettu, joten mahdollinen sade ei häiritse katsojia. HUOM. Lipputarjous yläkatsomoon koskee vain ennakkoon ostettuja pääsylippuja. Portilla normaalihinnat. Sisäänkäynti yläkatsomoon tapahtuu stadionin luoteiskulmasta eli pääkatsomon pohjoisesta portista.

Lippujen hinnat

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Yläkatsomo: 5€/10€ ennakkoon, 20€ ovelta (erikoishintaiset liput yläkatsomoon tästä linkistä)
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Snadit Kingit-kausikortilla aikuisen lipun hinta 10€