Skip to main content

Veikkausliigakarsinnan otteluohjelma:
Keskiviikko 1.11. FC Honka 0 – 0 HIFK
Lauantai 4.11. klo 14.00 HIFK – FC Honka, Telia 5G Areena Liput

HIFK:n kotiottelu pelataan lauantaina 4.11. kello 14.00. Ottelua varten avataan Telia 5G-Areenan pääkatsomo, IFK Klacken, itäkatsomo sekä vierasjoukkueen kannattajille eteläpääty. Osta ennakkoliput Ticketmasterista.

HIFK:n kausikortit eivät ole voimassa ottelussa. Kaikille kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostilla linkit, joista voit ostaa Klackeniin tai pääkatsomoon 10€ hintaiset pääsyliput. Etuhinta on voimassa siihen katsomoon, johon kauden 2017 kausikortti on ollut voimassa. Jos etulinkkiä ei löydy ”saapuneet” -kansiosta niin muista katsoa sähköpostistasi muut kansiot.

Honka-kannattajille on oma kannattajakatsomo (eteläpääty). Liput otteluun voit ostaa tästä. Vierasjoukkueen kannattajakatsomon alueelta löytyy wc-palvelut, kioski sekä anniskelu-alue.

HIFK – FC Honka lauantaina 4.11. kello 14.00 Telia 5G-Areenalla

OSTA LIPUT MATSIIN

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Itäkatsomo: 19€ ennakkoon, 22€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Eteläpääty/vierasfanit: 8€/11€/15€

UEFA:n vierasmaalisääntö

Otteluissa on käytössä UEFA:n vierasmaalisääntö. Jos joukkueet tekevät yhtä paljon maaleja kahdessa osaottelussa, voittaja on se, joka on tehnyt enemmän vierasmaaleja. Mikäli vierasmaalitkin ovat samat, pelataan heti toisen osaottelun päätteeksi jatko-ottelu, jonka pituus on 2 x 15 minuuttia.

Voittaja on jatko-ottelussa enemmän maaleja tehnyt joukkue. Mikäli joukkueet tekevät jatko-ottelussa saman määrän maaleja, niin vierasmaalisääntö astuu voimaan ja vierasjoukkue voittaa. Jos kumpikaan joukkue ei tee maaleja jatko-ottelussa, niin suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.