Skip to main content

HIFK – SJK tänään kello 18:30 – ennakkoliput Ticketmasterista

Telia 5G-Areenalla pelataan tänään isoista asioista, kun liigakarsijan paikalla oleva HIFK kohtaa liigakauden viimeisessä kotiottelussaan eurocup-paikkaa jahtaavan SJK:n. Pääkatsomon ja IFK Klackenin lisäksi myös yläkatsomo on avoinna yleisölle. Osta liput kello 18.30 alkavaan matsiin Ticketmasterista.

Molemmat joukkueet ovat tänään pakkovoiton edessä. HIFK pelaa suorasta säilymisestä ja kuudentena sarjataulukossa kulkevalla SJK:lla on yhä mahdollisuudet eurokentille johtavaan neljänteen sijaan. HIFK:n piste-ero kymmenentenä olevaan PS Kemiin on neljä pistettä, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. Kemi kohtaa tänään vieraskentällä Ilveksen. Jotta panokset säilyisivät päätöskierrokselle, on HIFK:n taisteltava tänään vähintään tasapeli ja Kemin täytyy hävitä samanaikaisesti Ilvekselle. Voitolla Kemi varmistaa sarjapaikkansa ja HIFK joutuu varmuudella liigakarsintaan.

SJK:n piste-ero neljäntenä olevaan FC Lahteen ja viidentenä majailevaan IFK Mariehamniin on kolme pistettä. Tasapisteissä sarjasijoituksen ratkaisee maaliero, joka on SJK:lla selkeästi heikompi. Käytännössä SJK tarvitsee siis neljä pistettä kahdesta jäljellä olevasta matsista.

IFK:n ja SJK:n ensimmäinen kohtaaminen päättyi tällä kaudella Seinäjoella huhtikuun lopussa 3-3 tasapeliin. IFK johti ottelua jo 3-1, mutta SJK nousi lopulta lisäajalla rangaistuspotkumaalin turvin tasoihin. Kesäkuussa pelatusta edellisestä kohtaamisesta SJK haki Helsingistä 2-0-vierasvoiton Billy Ionsin kahdella maalilla. Ions on SJK:n paras maalintekijä yhdeksällä liigamaalilla. Myös IFK:n parhaalla maalintekijällä Pekka Sihvolalla on kasassa sama maalimäärä.

– SJK pelaa vielä eurocup-paikasta ja me sarjapaikasta. Ions on ollut meille tällä kaudella myrkkyä. Joukkue on täynnä hyviä yksilöitä ja Ionsin lisäksi Erfan Zeneli on laadukas laitalinkki. Erikoistilannepelaaminen on myös yksi heidän vahvimpia osa-alueita. SJK:n kausi ei ole ollut odotusten mukainen, joten he haluavat varmasti vielä kirkastaa omaa kilpeään. Tulemme pelaamaan kotiyleisömme edessä vain ja ainoastaan voitosta, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen sanoo.

Illan otteluun odotetaan runsaasti myös SJK:n kannattajia. Seinäjoelta on saapumassa ainakin yksi fanibussi. Ottelu on IFK:n kauden viimeinen kotiottelu Veikkausliigassa. Stadionin portit ja lipunmyyntiluukku aukeavat kello 17.30. Pääkatsomon ja IFK Klackenin lisäksi myös yläkatsomo on avoinna yleisölle.

Pukeudu lämpimästi ja tule kannustamaan IFK voittoon!

SJK avauskokoonpano: Mihkel Aksalu (MV), Jarkko Hurme, Joel Mero, Chema Antón, Dani Hatakka, Matti Klinga, Obed Malolo, Jesse Sarajärvi, Mehmet Hetemaj, Billy Ions, Erfan Zeneli

OSTA LIPUT MATSIIN TICKETMASTERISTA

Yläkatsomosta avataan katsomolohkot 308-311. Lippujen hinnat: aikuinen 10€, lapset 7-16v 5€. Erikoishintaiset pääsyliput yläkatsomoon ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla. Lipputarjous yläkatsomoon koskee vain ennakkoon ostettuja pääsylippuja. Portilla normaalihinnat. Sisäänkäynti yläkatsomoon tapahtuu stadionin luoteiskulmasta eli pääkatsomon pohjoisesta portista.

Lippujen hinnat

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Yläkatsomo: 5€/10€ ennakkoon, 20€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Snadit Kingit-kausikortilla aikuisen lipun hinta 10€

https://twitter.com/HIFKedustus/status/921319943563567104