Skip to main content

 

Kotimatsin parhaat palat tarjoaa bulillahimaan.fi

HIFK voitti torstaina 12.10. pelatussa Veikkausliigaottelussa PS Kemin lukemin 4-0 (3-0). HIFK:n sankareina olivat kaksi maalia mieheen iskeneet Juho Mäkelä ja Aleksi Ristola sekä nollapelin torjunut Carljohan Eriksson. HIFK nousi voitolla kolmen pisteen päähän kymmenentenä olevasta Kemistä, joten suora säilyminen Veikkausliigassa ilman liigakarsintoja on entistä realistisempaa.

Veikkausliigassa on jäljellä kolme ottelukierrosta. HIFK kohtaa seuraavaksi maanantaina vieraskentällä FC Interin. Kauden viimeinen kotiottelu pelataan perjantaina 20. lokakuuta, kun SJK saapuu Stadiin. Osta liput matsiin Ticketmasterista. Päätöskierroksella FC Lahti isännöi tähtirintoja.

HIFK pelasi PS Kemiä vastaan Roosa nauha -teemaottelun kunniaksi uniikeissa roosan värisissä Puman pelipaidoissa. Pelipaitojen huutokauppa on käynnissä Huuto.net-palvelussa 17.10.2017 asti ja HIFK Fotboll lahjoittaa puolet huutokaupan tuotoista suoraan Roosa nauha -keräykseen. Jokainen paita on pelaajan signeeraama. Löydät HIFK Fotbollin Roosa nauha -pelipaitojen hyväntekeväisyyskaupan osoitteesta: https://www.huuto.net/kauppa/hifkfotboll_roosanauha

Katso HIFK – PS Kemi ottelun kooste videolta.
Kuva: Niklas Günsberg