Skip to main content

HIFK ja PS Kemi kohtaavat tänään Telia 5G-Areenalla. Osta liput kello 18.30 alkavaan matsiin Ticketmasterista. Ottelu on HIFK:n Roosa nauha 2017 –teemaottelu. HIFK tukee rintasyövän vastaista taistelua lahjoittamalla yhden euron jokaisesta otteluun myydystä pääsylipusta Roosa nauha –keräykseen. 

Liigakarsijan paikalla oleva HIFK pelaa tänään elämästä ja kuolemasta, kun sarjataulukossa kymmenentenä majaileva PS Kemi saapuu Stadiin. Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan 0-0 tasapeliin ja viimeisimmän PS Kemi voitti Helsingissä lukemin 2-0.

HIFK:n ja PS Kemin välinen piste-ero sarjataulukossa on kuusi pistettä. Voitolla HIFK kaventaisi eron kolmeen pisteeseen, tappiolla piste-ero kasvaisi PS Kemin eduksi jo ratkaisevan tuntuiseen yhdeksään pisteeseen. Tasapisteissä sarjasijoituksen ratkaisee maaliero.

Veikkausliigaa on jäljellä neljä ottelukierrosta. Illan ottelussa on tähän mennessä kauden isoimmat panokset.

– Tämä on iso peli molemmille, mutta erityisesti meille. Asetelma on herkullinen ja paineet ovat vastustajalla. Voitolla saamme uuden mahdollisuuden saavuttaa Kemin sarjataulukossa. Tarvitsemme torstaina jokaista kannattajaamme ja toivottavasti saamme yleisöltä paljon tukea joukkueen taakse, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen sanoo.

Portit stadionille aukeavat tuntia ennen ottelua. Lämmintä päälle ja nähdään katsomossa!

HIFK – PS Kemi tänään kello 18.30 Telia 5G-Areenalla

OSTA LIPUT MATSIIN TICKETMASTERISTA

Lippujen hinnat

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Snadit Kingit-kausikortilla aikuisen lipun hinta 10€

HIFK Fotboll Roosa nauha -teemaottelu
To 12.10.2017 HIFK – PS Kemi Telia 5G-Areena Klo 18.30

HIFK Fotboll on mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräystä 2017 ja 12.10. pelattava Veikkausliigan ottelu HIFK – PS Kemi on nimetty HIFK Fotbollin Roosa nauha 2017 –teemaotteluksi.

Teemaottelun ajan punainen stadi kietoutuu roosan sävyihin HIFK Fotbollin edustusjoukkueen pukiessa ylleen Puma Finlandin lahjoittamat pelipaidat. Nämä uniikit, roosat pelipaidat huutokaupataan lokakuussa 2017 Huuto.net –palvelussa HIFK Fotbollin Roosa nauha 2017 -hyväntekeväisyyskaupassa.

HIFK Fotboll tukee lisäksi rintasyövän vastaista taistelua lahjoittamalla 1 euron jokaisesta 12.10. teemaotteluun myydystä katsomolipusta Roosa nauha –keräykseen.

Rintasyövän vastaisen taistelun tukeminen on tärkeää ja koskettaa meitä kaikkia. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä –siihen sairastuu vuosittain yli 5000 naista. Suomalaisen syöpätutkimuksen suurin haaste on tutkimusrahoituksen väheneminen ja rintasyövän vastaisen taistelun mahdollistaminen on jatkossakin lahjottajien avun varassa.

HIFK Fotboll haastaa kaikki yrityskumppanit, urheilufanit ja suuren yleisön osallistumaan Roosa nauha –keräyksen tukemiseen. Keräyksen lahjoittajat mahdollistavat yhdessä rintasyöpätutkimuksen jatkuvuuden ja tukipalvelut sairastuneille sekä heidän läheisilleen. Tutkimuksella pyritään kehittämään uudenlaisia hoitomuotoja ja vaikuttamaan siihen, että yhä useampi syöpä voitaisiin ehkäistä tai hoitaa.

Roosa nauha –teemaottelun liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa.

Tule mukaan tekemään bulisti hyvää!

Veikkauksen Etuasiakkaana voit ostaa perhepaketin torstain matsiin. Perhepaketti sisältää otteluliput Klackeniin 2 aikuiselle ja 2 lapselle (7-16v.) yhteishintaan 30 euroa.

Liput täältä: https://goo.gl/oNm7mY