Skip to main content

HIFK kohtaa Ykkösessä toiseksi sijoittuneen FC Hongan kaksiosaisessa liigakarsinnassa.

Ensimmäinen osa-ottelu pelataan Tapiolan urheilupuistossa keskiviikkona 1.11. kello 18.30. IFK-kannattajille on oma kannattajakatsomo ja liput vierasmatsiin voit ostaa tästä. IFK:n kannattajakatsomo sijaitsee stadionin kaakkois-nurkassa ja katsomon alueelta löytyy wc-palvelut, kioski ja anniskelu-alue.

HIFK:n kotiottelu pelataan lauantaina 4.11. kello 14.00. Kausikortit eivät ole voimassa ottelussa. HIFK:n kausikorttilaisille on lähetetty maanantaina sähköpostilla linkit, joista he voivat ostaa Klackeniin tai pääkatsomoon 10€ hintaiset pääsyliput – etuhinta on voimassa siihen katsomoon, johon kauden 2017 kausikortti on ollut voimassa. Portilla normaalihinnat. Ottelua varten avataan Telia 5G-Areenan pääkatsomo, IFK Klacken, itäkatsomo sekä vierasjoukkueen kannattajille eteläpääty. Liput otteluun ovat normaalihintaiset. Ennakkoliput ovat myynnissä nyt Ticketmasterin verkkosivuilla – www.ticketmaster.fi/hifkfotboll

UEFA:n vierasmaalisääntö

Otteluissa on käytössä UEFA:n vierasmaalisääntö. Jos joukkueet tekevät yhtä paljon maaleja kahdessa osaottelussa, voittaja on se, joka on tehnyt enemmän vierasmaaleja. Mikäli vierasmaalitkin ovat samat, pelataan heti toisen osaottelun päätteeksi jatko-ottelu, jonka pituus on 2 x 15 minuuttia.

Voittaja on jatko-ottelussa enemmän maaleja tehnyt joukkue. Mikäli joukkueet tekevät jatko-ottelussa saman määrän maaleja, niin vierasmaalisääntö astuu voimaan ja vierasjoukkue voittaa. Jos kumpikaan joukkue ei tee maaleja jatko-ottelussa, niin suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

Veikkausliigakarsinnan otteluohjelma:
Keskiviikko 1.11. klo 18.30 FC Honka – HIFK, Tapiolan urheilupuisto
Lauantai 4.11. klo 14.00 HIFK – FC Honka, Telia 5G Areena

HIFK – FC Honka lauantaina 4.11. kello 14.00 Telia 5G-Areenalla

Osta lippusi otteluun tästä linkistä: www.ticketmaster.fi/hifkfotboll

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Itäkatsomo: 19€ ennakkoon, 22€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi