Skip to main content

HIFK ja Vaasan Palloseura kohtaavat tänään Vaasan Elisa Stadionilla. ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä kello 18.15 alkaen.

VPS ei ole vielä tällä kaudella pystynyt kertaakaan voittamaan HIFK:ta. Kauden avauskohtaaminen päättyi toukokuun lopussa Vaasassa 1-1 tasapeliin ja elokuussa HIFK otti upean voiton kotikentällään lukemin 2-1.

VPS on sarjataulukossa seitsemäntenä 35 sarjapisteellä. Matkaa mitalisijoille on 11 pistettä. HIFK on liigakarsijan paikalla 22 sarjapisteellä. Ero kymmenentenä olevaan PS Kemiin on yhdeksän pistettä. Kemiläisten maaliero on hieman parempi,  joten käytännössä HIFK:n tulisi ottaa vähintään neljä voittoa viidestä jäljellä olevasta ottelusta. Samanaikaisesti PS Kemin tulisi hävitä kaikki ottelunsa.

ISTV ja Ruutu+ näyttävät illan ottelun suorana lähetyksenä. Ottelun Vieraspelistudio järjestetään Feel Vegas Itiksessä. Paikalla IFK:n pelaajista Kim Raimi sekä Tommi Jyry. Ohjelmassa skaboja, joissa on palkintona fanihuiveja ja lippuja seuraavaan kotimatsiin.

Muista pelata Veikkaus-vetosi osoitteen hifkfotboll.fi/veikkaus kautta niin tuet samalla IFK:n junioritoimintaa.

VPS avauskokoonpano: Marko Meerits (MV), Markus Jurgenson, Veli Lampi, Ville Koskimaa, Mikko Viitikko, Kim Böling, Aatu Laatikainen, Jerry Voutilainen, Sebastian Strandvall, Juho Lähde, Steven Morrissey

Seuraava kotiottelu: HIFK – PS Kemi torstaina 12.10. kello 18.30

Osta liput matsiin

HIFK Fotboll Roosa nauha -teemaottelu
To 12.10.2017 HIFK – PS Kemi Telia 5G-Areena Klo 18.30

HIFK Fotboll on mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräystä 2017 ja 12.10. pelattava Veikkausliigan ottelu HIFK – PS Kemi on nimetty HIFK Fotbollin Roosa nauha 2017 –teemaotteluksi.

Teemaottelun ajan punainen stadi kietoutuu roosan sävyihin HIFK Fotbollin edustusjoukkueen pukiessa ylleen Puma Finlandin lahjoittamat pelipaidat. Nämä uniikit, roosat pelipaidat huutokaupataan lokakuussa 2017 Huuto.net –palvelussa HIFK Fotbollin Roosa nauha 2017 -hyväntekeväisyyskaupassa.

HIFK Fotboll tukee lisäksi rintasyövän vastaista taistelua lahjoittamalla 1 euron jokaisesta 12.10. teemaotteluun myydystä katsomolipusta Roosa nauha –keräykseen.

Rintasyövän vastaisen taistelun tukeminen on tärkeää ja koskettaa meitä kaikkia. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä –siihen sairastuu vuosittain yli 5000 naista. Suomalaisen syöpätutkimuksen suurin haaste on tutkimusrahoituksen väheneminen ja rintasyövän vastaisen taistelun mahdollistaminen on jatkossakin lahjottajien avun varassa.

HIFK Fotboll haastaa kaikki yrityskumppanit, urheilufanit ja suuren yleisön osallistumaan Roosa nauha –keräyksen tukemiseen. Keräyksen lahjoittajat mahdollistavat yhdessä rintasyöpätutkimuksen jatkuvuuden ja tukipalvelut sairastuneille sekä heidän läheisilleen. Tutkimuksella pyritään kehittämään uudenlaisia hoitomuotoja ja vaikuttamaan siihen, että yhä useampi syöpä voitaisiin ehkäistä tai hoitaa.

Roosa nauha –teemaottelun liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa.

Tule mukaan tekemään bulisti hyvää!

Lisätietoja HIFK Fotbollin Roosa nauha –teemaottelusta ja ottelun näkyvyys- ja hospitalitypaketeista:
Minna Siitari, Puh. 040 – 5364031, 

HIFK – PS Kemi torstaina 12.10. kello 18:30