Skip to main content

HIFK:n ottelut jatkuvat sunnuntaina 24.9. pelattavalla vierasottelulla Kuopion Palloseuraa vastaan. HIFK:n kannattajaryhmä Stadin Kingit järjestää Kuopioon vierasmatkan.

Veikkausliigaa on pelaamatta kuusi kierrosta. HIFK on tällä hetkellä liigakarsijan paikalla 22 sarjapisteellä ja sarjajumbo JJK hengittää niskaan kolmen pisteen päässä. Kymmenentenä oleva PS Kemi on yhä saavutettavissa, mutta kymmenen pisteen eron saavuttaminen vaatisi useamman voiton jäljellä olevista otteluista.

KuPS on ollut tällä kaudella vaikea vastustaja HIFK:lle. Toukokuussa KuPS voitti HIFK:n 2-1 ja heinäkuussa kuopiolaiset hakivat 4-1 vierasvoiton Helsingistä. KuPS on sarjataulukossa kolmantena ja taistelee pääsystä eurokentille.

Lue ohjeet vierasmatkalle alta ja ilmoittaudu mukaan.

Kuopio su 24.9. klo 18.30

Aikataulu:
12.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 KuPS – HIFK, Savon Sanomat -Areena
02.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 40 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen .Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.

Seuraava kotiottelu: HIFK – PS Kemi torstaina 12.10. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla