Skip to main content

HIFK palkitsi Joona Haaviston Respect-palkinnolla

Jokainen Veikkausliigan seuroista pelaa yhden kotiotteluistaan Respect-otteluna syksyllä 2017.

Respect-otteluiden yhteydessä seurat antavat tunnustusta sellaisille yhteisönsä jäsenille, jotka saattavat jäädä vähemmälle huomiolle, mutta ovat erittäin tärkeitä koko seurayhteisön kannalta. HIFK:n Respect-ottelun yhteydessä 15.9. seura palkitsi Joona Haaviston.

Joona on IFK-hengen ruumiillistuma. Hän on vuosikausia tehnyt pyyteetöntä työtä seuran eteen, niin hyvinä kuin haastavinakin aikoina. Joona tunnetaan miehenä, joka on aina valmis auttamaan muita ja tekemään kaikkensa seuran eteen. Hän toiminut monissa eri tehtävissä, mm. joukkueenjohtajana kaikilla miesten sarjatasoilla. Hän on tällä hetkellä
seuran turvallisuuspäällikkö sekä HIFK Fotboll AB:n hallituksen jäsen. Bulisti onnea Joona!

Respect-palkinnon vastaanottanut Haavisto sai palkitsemisen yhteydessä Veikkaukselta 500 euron rahapalkinnon, jonka hän lahjoitti HIFK:n juniorijalkapalloilun tukemiseen.

Respect-kampanja toteutetaan yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Veikkausvoittovaroista on myönnetty 2000-luvulla kokonaisuudessaan yli 20 miljoonaa euroa tukea Veikkausliigapaikkakuntien jalkapallo-olosuhteiden parannuksia varten.