Skip to main content

HIFK Fotboll Roosa nauha -teemaottelu
To 12.10.2017 HIFK – PS Kemi Telia 5G-Areena Klo 18.30

HIFK Fotboll on mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräystä 2017 ja 12.10. pelattava Veikkausliigan ottelu HIFK – PS Kemi on nimetty HIFK Fotbollin Roosa nauha 2017 –teemaotteluksi.

Teemaottelun ajan punainen stadi kietoutuu roosan sävyihin HIFK Fotbollin edustusjoukkueen pukiessa ylleen Puma Finlandin lahjoittamat pelipaidat. Nämä uniikit, roosat pelipaidat huutokaupataan lokakuussa 2017 Huuto.net –palvelussa HIFK Fotbollin Roosa nauha 2017 -hyväntekeväisyyskaupassa.

HIFK Fotboll tukee lisäksi rintasyövän vastaista taistelua lahjoittamalla 1 euron jokaisesta 12.10. teemaotteluun myydystä katsomolipusta Roosa nauha –keräykseen.

Rintasyövän vastaisen taistelun tukeminen on tärkeää ja koskettaa meitä kaikkia. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä –siihen sairastuu vuosittain yli 5000 naista. Suomalaisen syöpätutkimuksen suurin haaste on tutkimusrahoituksen väheneminen ja rintasyövän vastaisen taistelun mahdollistaminen on jatkossakin lahjottajien avun varassa.

HIFK Fotboll haastaa kaikki yrityskumppanit, urheilufanit ja suuren yleisön osallistumaan Roosa nauha –keräyksen tukemiseen. Keräyksen lahjoittajat mahdollistavat yhdessä rintasyöpätutkimuksen jatkuvuuden ja tukipalvelut sairastuneille sekä heidän läheisilleen. Tutkimuksella pyritään kehittämään uudenlaisia hoitomuotoja ja vaikuttamaan siihen, että yhä useampi syöpä voitaisiin ehkäistä tai hoitaa.

Roosa nauha –teemaottelun liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa.

Tule mukaan tekemään bulisti hyvää!

Lisätietoja HIFK Fotbollin Roosa nauha –teemaottelusta ja ottelun näkyvyys- ja hospitalitypaketeista:
Minna Siitari, Puh. 040 – 5364031, 

HIFK – PS Kemi torstaina 12.10. kello 18:30