Skip to main content

HIFK ja JJK kohtaavat tänään kello 18.30 pelattavassa ottelussa Telia 5G-Areenalla. Kyseessä on molemmille jengeille kauden tähän asti tärkein matsi, sillä kumpikin käy tällä hetkellä äärimmäisen kovaa taistelua putoamista vastaan. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Tilanne Veikkausliigan sarjataulukon pohjalla on kutkuttavan jännittävä. HIFK on sarjataulukossa liigakarsijan paikalla 21 sarjapisteellä ja sarjajumbo JJK:lla on kolme pistettä vähemmän. Veikkausliigaa on pelattu ennen tätä iltaa 26 kierrosta ja sekä HIFK:lla että JJK:lla on seitsemän ottelua pelaamatta.

Tänään pelattava ottelu on klassinen kuuden pisteen ottelu. Panokset ovat todella suuret. JJK on majaillut lähes koko kauden sarjataulukon viimeisenä, mutta tänään Juha Pasojan luotsaamalla seuralla on mahdollisuus nousta voitolla tasapisteisiin HIFK:n kanssa. Voitolla HIFK kasvattaisi piste-eron JJK:hon kuuteen pisteeseen.

JJK:n ja HIFK:n avauskohtaaminen päättyi huhtikuussa Helsingissä maalittomaan 0-0 tasapeliin. Kesäkuussa HIFK haki vahvan toisen puoliajan esityksen jälkeen 3-0 vierasvoiton Harjun stadionilta. Vasta toukokuun lopussa kauden avausvoittonsa ottanut JJK on herännyt täysin uudella ilmeellä putoamiskamppailuun ja jyväskyläläiset ovat voittaneet viidestä edellisestä ottelustaan kolme. Edellisessä ottelussa JJK kaatoi vieraskentällä PS Kemi lukemin 2-1.

HIFK:n kokoonpanossa on useampi muutos viime tiistaina pelattuun Stadin derbyyn. Katso alta molempien joukkueiden avauskokoonpanot kello 18.30 alkavaan matsiin.

JJK avauskokoonpano: Marttinen (MV), Honar, Gustavsson, Tapaninen, Ojamaa, Petrescu, Poutiainen, Kari, Manninen, Etock, Jovovic

HIFK – JJK tänään kello 18.30 Telia 5G-Areenalla

OSTA LIPUT MATSIIN TICKETMASTERISTA

Lippujen hinnat

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Snadit Kingit-kausikortilla aikuisen lipun hinta 10€

Veikkauksen etuasiakkaana kaksi lippua yhden hinnalla

Veikkauksen etuasiakkaana saat illan otteluun kaksi lippua yhden hinnalla. Lipun osto edellyttää kirjautumista Veikkauksen verkkopalveluun.

Hyödynnä lippuetu tästä linkistä. Lippuetu on voimassa 100. ensimmäiselle.

Tänään pelattava matsi on HIFK:n Respect-ottelu. Jokainen Veikkausliigaseura pelaa kaudella 2017 yhden kotiotteluistaan Respect-henkisenä teemaotteluna, jossa seura palkitsee valintansa mukaisen henkilön tai yhteisön, jolle haluaa osoittaa arvostustaan.