Skip to main content

 

Ottelukoosteen tarjoaa bulillahimaan.fi

HIFK ja RoPS kohtasivat lauantaina 19.8. kolmatta ja viimeistä kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa. 120-vuotista seurahistoriaansa ottelun yhteydessä juhlistanut HIFK venyi tärkeään 1-0 (0-0) kotivoittoon yli 4 700 katsojan edessä. Ottelun voittomaalista vastasi HIFK-hyökkääjä Pekka Sihvola, joka käytti RoPS-puolustuksen virheen armottomasti hyväkseen ottelun toisella puoliajalla ja nosti pallon taitavasti maaliin yli RoPS-maalivahti Antonio Regueron. HIFK paranteli voitolla asemiaan sarjataulukon hännillä ja on nyt neljä pistettä jäljessä kymmenentenä olevaa Rovaniemen Palloseuraa. Matsiraportin voit lukea tästä.

HIFK kohtaa seuraavaksi Tampereen Ilveksen vieraskentällä lauantaina 26.8. Stadin Kingit järjestää otteluun vierasmatkan. HIFK pelaa seuraavan kotiottelunsa perjantaina 8. syyskuuta, kun IFK Mariehamn saapuu Stadiin. Ennakkoliput otteluun saat kätevästi Ticketmasterista.

Katso HIFK-RoPS -ottelun huippuhetket videolta.