Skip to main content

HIFK ja RoPS kohtaavat tänään kello 17.00 käynnistyvässä ottelussa Helsingin Telia 5G-Areenalla. Ottelu on HIFK:n jalkapallojaoston 120-vuotisjuhlaottelu ja jo ennen ottelua on luvassa paljon tapahtumaa stadionin ulkopuolella. HIFK:n ja RoPS:n väliseen kauden viimeiseen otteluun on myyty yli 4000 ennakkolippua. Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla

Jukka Halme on kärsinyt pelikieltonsa ja tekee paluun HIFK:n kokoonpanoon. HIFK:n avauskokoonpanossa pelaavalla Juho Mäkelällä on kasassa nyt yhteensä 99 liigamaalia, joten Veikkausliigan kaksinkertainen maalikuningas jahtaa tänään kunnioitettavaa 100 liigamaalin rajapyykkiä. Tuohon saavutukseen on yltänyt aiemmin Veikkausliigassa ainoastaan kolme pelaajaa – Saku Puhakainen, Rafael sekä Valeri Popovits.

Kello 17.00 alkavaan otteluun on myyty yli 4000 ennakkolippua. Päivä alkaa jo noin kello 14.30 Bolliksen tapahtumatorilla, jossa on luvassa paljon erinäköistä ohjelmaa. Eteläpäädyn puolella sijaitsee mm. ruokakärryjä sekä anniskelualue. Stadionin edessä oleva pyöräilykatu on rauhoitettu karnevaalin ajaksi. Tervetuloa juhlimaan HIFK:n 120-vuotista taivalta!

Ottelu on myös Veikkauksen vedonlyöntikohteena. Pelaa Veikkaus-vetosi osoitteen www.hifkfotboll.fi/veikkaus kautta niin tuet samalla IFK:n junioritoimintaa!

RoPS avauskokoonpano: Antonio Reguero (MV), Juho Hyvärinen, Juuso Hämäläinen, Ivan Tatomirovic, Anselmi Nurmela, Nathaniel Will, Eetu Muinonen, Antti Okkonen (K), Simo Roiha, Emeka Eze, Timo Stavitski.

HIFK – RoPS tänään kello 17.00 Telia 5G-Areenalla
> Osta liput otteluun

Lippujen hinnat

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Itäkatsomo: 19€ ennakkoon, 22€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Snadit Kingit-kausikortilla aikuisen lipun hinta 10€

Veikkauksen Etuasiakkaille kaksi lippua yhden hinnalla pohjoispäätyyn

Veikkauksen Etuasiakkaana saat nyt kaksi lippua yhden hinnalla pohjoispäädyn IFK Klackeniin lauantaina pelattavaan HIFK-RoPS -otteluun. Lipun osto edellyttää kirjautumista Veikkauksen verkkopalveluun. Lue lisää ja hyödynnä etusi tästä.

HIFK Fotboll viettää 120-vuotisjuhlaa lauantaina 19.8. kello 17.00 pelattavan HIFK-RoPS Veikkausliigaottelun yhteydessä. Otteluun on myyty ennakkoon jo yli 4000 pääsylippua. Ennakkolippuja voit ostaa Ticketmasterin verkkosivuilta sekä kaikista lippukaupoista.

Päivä käynnistyy noin kello 14.30 Bolliksen tapahtumatorilla, jossa riittää ohjelmaa koko ottelupäivän ajan. Stadionin edessä oleva pyöräilykatu on rauhoitettu karnevaalin ajaksi. Stadionin eteläpäädystä löytyy ennen ottelua ruokarekkoja sekä anniskelualue. Mukana menossa ovat HIFK:n keskushallitus, Intersport, Puma, Arita Helsinki, Westerback sekä HIFK Shop omilla myynti- ja esittelypisteillään.

Bollis 2 on ennen ottelua kaikenikäisten futisparatiisi. HIFK:n omat juniorit pelaavat puhalletuilla kentillä pikkupelejä ja jokainen voi testata potkuvoimaa Puman potkututkalla. Nuoremmat pääsevät kikkailemaan nurmella HIFK:n valmentajien kanssa temppuradalla. Perheiden pienimmät (tai miksei isommatkin) pääsevät myös katuliitutaiteilijoiksi.

Kruununa pelataan HIFK Legendat – Gnistan Legendat näytösottelu kello 15:30-16:30. Pelimuotona toimii 7v7 ja peliaika 2×25 min. HIFK:n legendajoukkueessa pelaavat muun muassa Mikko HalmeSami OkkonenPeter Standertskjöld-NordenstamRiku PyhäläJohn SaxbergOtto JahnTelmo Manninen ja Jesper Ingström. Näe suosikkisi jälleen Bolliksen nurmella kuumassa matsissa ennen Veikkausliigaottelun alkamista!

HIFK-RoPS peli pyörähtää käyntiin Telia 5G-Areenalla kello 17:00. Pääkatsomon ja IFK Klackenin lisäksi itäkatsomo on jälleen avoinna. VIP-lippuja on enää muutamia jäljellä. Tervetuloa juhlimaan kanssamme 120-vuotista HIFK-taivalta!