Skip to main content

HIFK kohtaa seuraavassa ottelussaan Tampereen Ilveksen lauantaina 26.8. Tammelan stadionilla. HIFK:n kannattajaryhmä Stadin Kingit järjestää Tammelaan fanireissun. Yksi bussi on jo täynnä ja toinen täyttyy kovaa vauhtia. Lue ohjeet alta ja ilmoittaudu mukaan!

Ilves – HIFK la 26.8. klo 17.00

Aikataulu:
14.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
17.00 Ilves – HIFK, Tammelan Stadion
21.30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.

Seuraava kotiottelu: HIFK – IFK Mariehamn perjantaina 8.9. kello 18.30
> Osta liput matsiin