Skip to main content

HIFK:n kannattajakatsomo IFK Klacken on loppuunmyyty maanantaina 31.7. pelattavaan HJK-HIFK -otteluun. Muihin katsomoihin on yhä hajapaikkoja. HIFK:n pelaajat kiittävät kaikkia kannattajiaan tuesta!

HIFK on ottelussa vierasjoukkue ja vastasi tuttuun tapaan oman kannattajapäätynsä pääsylippujen myynnistä. Vapaita lippuja muihin katsomoihin voit tiedustella Tiketistä.

Ottelu käynnistyy Telia 5G-Areenalla kello 18.30 ja portit stadionille aukeavat kello 17.30. Saavu paikalle ajoissa ja varaudu porteilla turvatarkastuksiin. Molempien joukkueiden kannattajat marssivat stadionille ennen ottelua, joka aiheuttaa katujen sulkemista. Julkinen liikenne on voittajan valinta.

Seuran ja pelaajien yhteinen toive on, että kaikki IFK Klackeniin saapuvat kannattajat pukeutuisivat punaiseen. Muistathan, että IFK Klacken on HIFK-kannattajien fanipääty. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa vastustajan vaatteissa tai väreissä esiintyvä henkilö katsomosta.

HJK – HIFK maanantaina 31.7. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla