Skip to main content

HIFK:n keskuspuolustaja Pauli Kuusijärven jalkapallokausi 2017 on ohi.

Kuusijärvi loukkasi polveaan 17.7. pelatussa kotiottelussa Kuopion Palloseuraa. Tarkemmat tutkimukset osoittivat, että Kuusijärven vamma vaatii leikkaushoitoa ja hänellä on edessään noin kuuden kuukauden kuntoutusjakso.

Kuusijärvi on yksi HIFK:n joukkueen merkittävimmistä henkisistä johtajista ja hän on johtajuutensa lisäksi erinomainen pelaaja sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan, joten menetys joukkueelle on merkittävä. Kuusijärvi ehti pelata tällä kaudella vain seitsemän ottelua Veikkausliigassa.

– Alkukauden vaikean loukkaantumisen jälkeen tuntuu turhauttavalta, että heti kun pääsi kunnon pelikuntoon niin joutuu jättämään pelikentät pidemmäksi aikaa. Ensimmäinen ajatukseni heti ”tuomion” kuultuani oli, että kun vaan saisi aloittaa kuntouttamisen. Tämä on elämäni ensimmäinen polvileikkaus, mutta uskon, että olen selvittänyt elämässäni tiukempiakin paikkoja, joten otetaan tämäkin haasteena, Kuusijärvi kertoo.

Neljättä kauttaan tähtirinnoissa pelaavalla Kuusijärvellä on sopimus HIFK:n kanssa myös kaudesta 2018.

– Tarkoitus on skulata Veikkausliigaa HIFK:n paidassa myös ensi kaudella ja käydä nikkaamassa perinteeksi muodostunut voittomaali Klackenin edessä. Ja terveiset Stadin Kingeille – pitäkää fanit liput liehumassa ja hymyillään kun nähdään, Kuusijärvi sanoo.

Kom igen Pauli!

https://twitter.com/PauliKuusijarvi/status/889396514107383808