Skip to main content

HJK – HIFK tänään kello 18.30 – saavu stadionille ajoissa!

HIFK ja HJK kohtaavat tänään Telia 5G-Areenalla pelattavassa Veikkausliiga-kauden toisessa Stadin derbyssä kello 18.30. HIFK on ottelussa vierasjoukkue. Molemmat kannattajapäädyt ovat loppuunmyytyjä, mutta yläkatsomoon on vielä hajapaikkoja jäljellä. 

Portit ja myyntipisteet aukeavat kello 17.30. Varaa stadionilla saapumiseen riittävästi aikaa, sillä porteilla järjestetään turvatarkastus. Oma auto kannattaa jättää kotiin ja stadionille kannattaa saapua julkista liikennettä hyödyntämällä. HUOM. Molempien joukkueiden kannattajat marssivat stadionille, joka aiheuttaa katujen sulkemista. HIFK-kannattajien marssi kohti stadionia starttaa Ravintola Hookin edestä kello 17.30.

HIFK:n kannattajakatsomo IFK Klacken on loppuunmyyty. Tunnusta väriä ja pukeudu punaiseen! Muistutamme ja pyydämme kaikkia katsojia saapumaan paikalle ajoissa. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta jalkapallotapahtumasta – Stadin derbystä!

Tässä tärkeimmät vinkit upeaan jalkapalloelämykseen:

1. Tule paikalle ajoissa.

  • Stadionille tulee 10 500 ihmistä katsomaan jalkapalloa. Kun kaikille tehdään lippu- ja turvatarkastus, se aiheuttaa väistämättä jonkin verran jonoja. Jos haluaa olla omalla paikallaan ottelun alkaessa kello 18.30, kannattaa saapua stadionille hyvissä ajoin. Portit ja myyntipisteet aukeavat kello 17.30.

2. Ota maksusovellus käyttöön.

  • Myyntipisteissä ei välttämättä tarvitse olla käteistä, vaan kortitkin käyvät. Kun stadionilla on yli 10 000 ihmistä niin jonojakin syntyy. HIFK suosittelee Yonoton-älypuhelinsovelluksen käyttöönottoa. Sillä voit tilata ja maksaa vaikkapa katsomosta käsin, ja sitten vain noutaa ostokset ilman jonoa.

3. Saavu stadionille julkisilla.

  • Julkiset ovat etenkin tänään voittajan valinta. Parkkipaikkaa ei löydä välttämättä kovin läheltä, ja sen etsinnän voi välttää kokonaan tulemalla paikalle julkisilla. Mittavat tietyöt haittaavat kulkua Töölössä ja muun muassa Pasilasta tultaessa raitiovaunukiskot ovat remontissa.

4. Jätä omat juomat kotiin.

  • Kaikki sujuu nopeammin ja paremmin, kun ei yritä ottaa mukaan edes omaa vesipulloa. Ne ja esimerkiksi sateenvarjot hidastavat myös turvatarkastuksia.

5. Varaa mukaan kärsivällisyyttä ja juhlamieltä.

  • Tänään kannattaa nauttia siitä, että meillä on Veikkausliigassa tämänkaltainen hieno, ainutlaatuinen ja kansainvälisen tason jalkapallotapahtuma. On kannattajien marsseja ja karnevaalitunnelmaa. Sää on aurinkoinen ja oma mielentila on syytä säätää samanlaiseksi. Silloin tulee varmasti hyvä tapahtuma.

6. Mobiilipääsylipulla nopeutat jonoja

  • Jos käytät kännykkälippua, ota se esiin ajoissa ja säädä puhelimen näyttö kirkkaalle.

HJK – HIFK tänään kello 18.30 Telia 5G-Areenalla

  • ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä
  • HIFK-kannattajien marssi stadionille lähtee Ravintola Hookin edestä kello 17.30.
  • Tunnusta väriä ja pukeudu punaiseen!