Skip to main content

HIFK ja HJK kohtaavat tänään yli 10 000 katsojan edessä kauden toisessa Stadin derbyssä. Ottelu käynnistyy kello 18.30 Telia 5G-Areenalla. ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä.

HIFK:n kokoonpanosta ovat tänään loukkaantumisten takia sivussa Pauli Kuusijärvi, Tommi Vesala sekä Kim Raimi. Lisäksi Matias Hänninen on pelikiellossa korttitilin täyttymisen takia. HJK:n kokoonpanosta ovat sivussa Atomu Tanaka sekä Roni Peiponen.

Telia 5G-Areenalle saapuu tänään yli 10 000 kotimaisen jalkapallon ystävää, joten muistathan saapua stadionille riittävän ajoissa. Pääkatsomo, itäkatsomo sekä molempien joukkueiden kannattajapäädyt ovat loppuunmyytyjä. Vapaita paikkoja otteluun on ainoastaan yläkatsomossa, johon on jäljellä hajapaikkoja.

Pelaa Veikkaus-vetosi osoitteen hifkfotboll.fi/veikkaus kautta ja tuet samalla HIFK:n junioritoimintaa. ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä kello 18.15 alkaen.

HIFK Avauskokoonpano
#1 Tomi Maanoja (MV)
#2 Nosh A Lody
#6 Xhevdet Gela
#8 Jukka Halme
#9 Pekka Sihvola
#10 Juho Mäkelä
#11 Otto-Pekka Jurvainen
#13 Esa Terävä
#17 Jani Bäckman
#23 Mika Väyrynen (C)
#27 Nnaemeka Anyamele

Vaihtopelaajat
#5 Tuukka Andberg
#16 Antti Ulmanen
#19 Aleksi Ristola
#20 Tommi Jyry
#22 Fredrik Lassas
#71 Carljohan Eriksson (MV)
#99 Mikael Forssell

HJK avauskokoonpano: Uusitalo (MV), Patronen, Jalasto, Halme, Pirinen, Mensah, Annan, Yaghoubi, Savage, Valencic, Pelvas 

HJK – HIFK tänään kello 18.30 Telia 5G-Areenalla

  • Portit ja myyntipisteet aukeavat kello 17.30.
  • Saavu stadionille ajoissa ja varaudu turvatarkastuksiin.
  • Molempien joukkueiden kannattajat marssivat stadionille, joka aiheuttaa katujen sulkemista. Vapaita parkkipaikkoja ei ole stadionin välittömässä läheisyydessä.