Skip to main content

HIFK kohtaa tänään todella tärkeässä vierasottelussa Rovaniemen Palloseuran kello 17.00 käynnistyvässä ottelussa Rovaniemen keskuskentällä. ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä kello 16.45 alkaen.

Tomi Maanoja palaa kahden ottelun tauon jälkeen HIFK:n maalille. Merkittävin uutinen on se, että pari edellistä ottelua sivussa ollut HIFK-kapteeni Mika Väyrynen on toipunut takaisin pelikuntoon ja on tänään HIFK:n avauskokoonpanossa. Laitapelaaja Nnaemeka Anyamele nousee myös päävalmentaja Antti Muurisen valitsemaan avauskokoonpanoon. Fredrik Lassas, Tommi Vesala ja Kristian Heinolainen ovat yhä pikkuvammojen takia sivussa.

Pelaa Veikkaus-vetosi osoitteen hifkfotboll.fi/veikkaus kautta ja tuet samalla IFK:n junioritoimintaa. Ottelua voit seurata ISTV:n ja Ruutu+:n välityksellä esimerkiksi Ravintola Hookissa. Otteluennakon pääset lukemaan tästä.

RoPS avauskokoonpano: Reguero (MV), Väisänen, Hyvärinen, Hämäläinen, Tatomirovic, Muinonen, Nurmela, Stavitski, Roiha, Ylätupa, Eze

RoPS – HIFK tänään kello 17.00 Rovaniemen keskuskentällä