Skip to main content

HIFK ja IFK Mariehamn pelasivat lauantaina 22. heinäkuuta 1-1 (0-1) tasapelin Wiklöf Holding Arenalla. Jukka Halme vei HIFK:n 1-0 vierasjohtoon kauden ensimmäisellä maalillaan ja Aleksei Kangaskolkka puski 1-1 tasoitusmaalin toisella puoliajalla. HIFK-kannattajia oli matkustanut Maarianhaminaan yli 300 oman joukkueensa tueksi.

HIFK kohtaa seuraavassa ottelussaan HJK:n maanantaina 31.7. HIFK on Telia 5G-Areenalla pelattavassa ottelussa vierasjoukkue, mutta myy tuttuun tyyliin oman fanikatsomonsa pääsyliput. IFK Klackeniin on myyty jo reilusti yli puolet lipuista. Osta oma lippusi Ticketmasterin verkkosivuilta vielä kun ehdit!

Katso IFK Mariehamn-HIFK ottelun kooste videolta.

Seuraava ottelu: HJK – HIFK maanantaina 31.7. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla
> Osta liput Klackeniin 

Seuraava kotiottelu: HIFK – VPS keskiviikkona 9.8. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla
> Osta liput matsiin