Skip to main content

HIFK ja IFK Mariehamn kohtaavat tänään toista kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa. Sarjataulukossa toiseksi viimeisenä oleva HIFK on tällä hetkellä erittäin haastavassa tilanteessa, kun tähtirinnat taistelevat tiukasti sarjapaikastaan.

IFK Mariehamnin ja HIFK:n välinen kamppailu käynnistyy Wiklöf Holding Arenalla kello 16.00. Maarianhaminaan on suuntaamassa joukkueen mukana yli 300 HIFK-kannattajaa. Otteluennakon Antti Muurisen ja Mikael Forssellin kommenteilla voit lukea tästä.

Jos et ole mukana Maarianhaminassa niin ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä kello 15.45 alkaen. HIFK Fotbollin Twitter-tili välittää tärkeimmät ottelutapahtumalla tutulla hashtagilla #HIFKlive. Muista pelata Veikkaus-vetosi osoitteen hifkfotboll.fi/veikkaus kautta niin tuet samalla HIFK:n junioritoimintaa.

HIFK Avauskokoonpano
#1 Tomi Maanoja (MV)
#2 Nosh A Lody
#6 Xhevdet Gela
#8 Jukka Halme
#9 Pekka Sihvola
#10 Juho Mäkelä
#13 Esa Terävä
#17 Jani Bäckman
#18 Matias Hänninen
#23 Mika Väyrynen (C)
#27 Nnaemeka Anyamele

Vaihtopelaajat
#5 Tuukka Andberg
#11 Otto-Pekka Jurvainen
#19 Aleksi Ristola
#22 Fredrik Lassas
#31 Nikolas Saira
#71 Carljohan Eriksson (MV)
#99 Mikael Forssell

IFK Mariehamnn avauskokoonpano: Marc Nordqvist (MV), Albin Granlund, Kristian Kojola, Bobbie Friberg Da Cruz, Tommy Wirtanen, Robbin Sellin, Gabriel Petrovic, Amos Ekhalie, Anthony Dafaa, Joel Matsson, Aleksei Kangaskolkka

https://twitter.com/HIFKedustus/status/888682618782396416

IFK Mariehamn – HIFK lauantaina 22.7. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla

  • ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä kello 15.45 alkaen
  • Pelaa Veikkaus-pelisi osoitteen hifkfotboll.fi/veikkaus kautta ja tuet IFK:n junioritoimintaa

Seuraava kotiottelu: HIFK – VPS keskiviikkona 9.8. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla

  • Muista 31.7. pelattava Stadin derby! IFK Klackeniin on myyty jo reilusti yli puolet pääsylipuista. HIFK:n fanikatsomon pääsyliput ovat myynnissä täällä.