Skip to main content

HIFK pelasi lauantaina kauden kahdeksannen tasapelinsä IFK Mariehamnin vieraana. Jukka Halme vei HIFK:n johtoon ensimmäisen puoliajan lisäajalla ja Aleksei Kangaskolkka puski loppulukemiksi jääneen 1-1 tasoitusmaalin tunnin pelin kohdalla.

– Peli oli hyvin kaksijakoinen. Mielestäni olimme ensimmäisellä puoliajalla hivenen parempi. Meillä oli siinä 2-3 mahdollisuutta saada tehtyä lisämaali. Toisella puoliajalla Maarianhamina oli vahvempi ja he olisivat myöskin voineet voittaa pelin. Hyvin tasainen ottelu ja tasapeli oli varmasti tänään oikeutettu lopputulos, Muurinen kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

HIFK:n kannattajat vastasivat jälleen kerran upeasta ottelutunnelmasta Wiklöf Holding Arenalla. Paikalle oli saapunut yli 300 HIFK-kannattajaa.

– Hienoa kannustusta ja mukana elämistä. Joidenkin tietojen mukaan heitä olisi ollut yli 350. Tämä on ehdottomasti meidän vahvuus, että fanit ovat näin fantastisia. Se on iso asia meille, Muurinen kehui.

Otteluraportin voit lukea tästä.

Seuraava ottelu: HJK – HIFK maanantaina 31.7. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla
> Osta liput Klackeniin