Skip to main content

Helsingin IFK ja Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaavat toista kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa keskiviikkona 14.6. kello 18.30 pelattavassa ottelussa. Katso yläpuolelta löytyvältä videolta hyökkääjä Mikael Forssellin, päävalmentaja Antti Muurisen ja laitapuolustaja Matias Hännisen tunnelmat tiistain kenraaliharjoituksista.

HIFK vetäytyi maaottelutauolle vaikeissa tunnelmissa. Edellisessä ottelussa Ilves aiheutti HIFK:lle kauden neljännen tappion ja nyt HIFK on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä yhdeksällä sarjapisteellä. 11 pelatun ottelun saldona on vain yksi voitto, peräti kuusi tasapeliä ja neljä tappiota. HIFK tuntuu kärsivän tehottomuudesta, sillä tähtirinnat ovat tehneet tähän mennessä vähiten maaleja Veikkausliigassa – kahdeksan kappaletta. Vastapainoksi täytyy sanoa, että puolustus on toiminut ja neljästä tappiosta kolme ovat tulleet yhden maalin erolla. Nyt HIFK lähtee hakemaan kotiyleisönsä edessä paluuta voittojen tielle, kun SJK saapuu Stadiin.

Melkoisen myllerryksen keskellä tällä kaudella pyörinyt SJK lähtee haastamaan HIFK:ta jo kauden kolmannen päävalmentajansa johdolla. Sixten Boström sai väistyä päävalmentajan paikalta heikkojen tulosten takia. Viimeisin niitti oli Helsingissä tapahtunut sulaminen, kun HJK murskasi SJK:n tennisnumeroin 6-0. Espanjalainen Manuel Roca otti joukkueen haltuunsa ja ensimmäinen hänen johdollaan pelattu ottelu päättyi 3-0 kotitappioon FC Interille. Alle odotusten pelannut SJK on kahden ottelun tappioputkessa ja seinäjokilaiset ovat sarjataulukossa kahdeksantena vain neljä pistettä HIFK:ta edellä. SJK:n paras maalintekijä Billy Ions on tehnyt neljä maalia tällä kaudella.

HIFK ja SJK kohtasivat huhtikuun lopussa Seinäjoella pelatussa Veikkausliiga-ottelussa. HIFK:n paras maalintekijä Pekka Sihvola teki ottelussa hattutempun ja HIFK oli todella lähellä kolmea pistettä. SJK onnistui kuitenkin tekemään lisäajalla kaksi maalia ja nousi HIFK:n kannalta katkeraan 3-3 (0-1) tasapeliin. Pienenä tilastofaktana mainittakoon se, ettei SJK ole pystynyt voittamaan historian aikana kertaakaan HIFK:ta kolmessa aikaisemmin Helsingissä pelatussa Veikkausliiga-ottelussa. HIFK on voittanut näistä kaksi ja kerran päädyttiin pistejakoon.

Ennakkoliput Telia 5G-Areenalla pelattavaan otteluun ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla. Aurinkoinen itäkatsomo on avoinna ja otteluun on myynnissä myös lippupaketteja, joilla säästät rahaa. Portit stadionille aukeavat tuntia ennen ottelun alkamista.

HIFK – SJK keskiviikkona 14.6. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla
> Osta liput matsiin

Lippujen hinnat

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Itäkatsomo: 19€ ennakkoon, 22€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Snadit Kingit-kausikortilla aikuisen lipun hinta 10€
  • Lippupaketti: SJK + PS Kemi ottelut = 30€ (pääkatsomo ja itäkatsomo) / 25€ (IFK Klacken)