Skip to main content

HIFK hakee paluuta voittojen tielle, kun tähtirinnat kohtaavat keskiviikkona 21.6. sarjanousija JJK:n kello 18.30 käynnistyvässä ottelussa. Harjun stadionilla pelattavaan otteluun on matkustamassa vähintään yksi bussillinen IFK-kannattajia. Ottelun näet suorana lähetyksenä ISTV:n ja Ruutu+:n kautta kello 18.15 alkaen.

Kolmen ottelun tappioputkeen ajautuneella HIFK:lla on keskiviikkona kasvojen pesun paikka. HIFK on voittanut vain yhden tämän kauden 13 pelatusta liigaottelustaan ja tähtirinnat ovat ajautuneet sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi. Pisteitä on kasassa vasta yhdeksän ja keskiviikkona kohdattava JJK hengittää jumbopaikalla vain kahden pisteen päässä. Harjun stadionilla pelattava kamppailu on siis molemmille joukkueille todella tärkeä ja tässä tapauksessa voidaan puhua niin sanotusta ”kuuden pisteen ottelusta”. HIFK on jäänyt kolmessa edellisessä ottelussa kokonaan ilman maaleja ja kahdeksasta edellisestä ottelusta on kertynyt vain kolme tasapeliä. Nyt hyökkäykseltä vaadittaisiin onnistumisia todella tärkeässä paikassa.

– Pitää pystyä pelaamaan nopeammin palloa eteenpäin ja myös puolustaa myös aggressiiviisemmin eteenpäin. Näin saamme riistoja. Emme edes ole pelanneet huonosti suurimmassa osassa peleistä. Meillä on jätkien kanssa yhä vahva usko ja luotto omaan tekemiseen, HIFK:n kapteenina kaksi edellistä ottelua toiminut Esa Terävä kertoi edellisen ottelun jälkeen.

JJK hävisi HIFK:n tavoin molemmat ottelut viime viikolla. Ensin HJK nollasi JJK:n lukemin 4-0, vaikka jyväskyläläiset pääsivät pelaamaan 80 minuuttia ottelusta yhden miehen ylivoimalla. Viime lauantaina hallitseva Suomen mestari IFK Mariehamn selätti JJKn täpärästi 2-1. JJK on kuitenkin osoittanut piristymisen merkkejä varsinkin kotikentällään, sillä kahdesta edellisestä kotiottelusta tilille on kertynyt maaliton tasapeli Kuopion Palloseuraa vastaan ja toiseksi edellisestä kotiottelusta irtosi 3-1 voitto Ilveksestä. Harjun stadionin luonnonnurmi oli melko karmeaa katseltavaa vielä alkukaudesta, mutta paikallinen kenttämestari on saanut pelialustan varsin kelvolliseen kuntoon. Keskiviikkona päästäänkin pelaamaan melko tasaisella nurmella eikä pallo pompi enää samalla tavalla kuin keväällä. Se edesauttaa varmasti molempien joukkueiden pelinrakentelua.

HIFK ja JJK kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella 15. huhtikuuta pelatussa Veikkausliiga-ottelussa Telia 5G-Areenalla. HIFK hallitsi tuolloin ensimmäistä puoliaikaa ja sai luotua 3-4 maalipaikkaa, joista ottelu olisi pitänyt ratkaista. Toisella puoliajalla JJK oli lähimpänä voittomaalia, kun ”Kettupaidat” saivat pallon kertaalleen HIFK-maalin tolppaan.

JJK:lla ei ole loukkaantumishuolia ja pelikieltonsa kärsineet Tomi Petrescu ja Patrick Poutiainen ovat jälleen pelikelpoisia. HIFK:n kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa Fredrik Lassas, Tommi Vesala sekä Tuukka Andberg.

JJK – HIFK keskiviikkona 21.6. kello 18.30 Harjun stadionilla
> ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä

7 kotiottelua + 2 vierasderbyä
= Yhteensä 75€!

HIFK:lla on jäljellä seitsemän kotiottelua Veikkausliigassa. HIFK tarjoaa näihin otteluihin loppukauden kausikorttia HIFK:n pohjoispäädyssä sijaitsevaan kannattajapäätyyn, IFK Klackeniin. Loppukauden kausikortti sisältää seitsemän kotiottelun lisäksi molemmat jäljellä olevat vierasderbyt HJK:ta vastaan.

Loppukauden kausikortin hinta on 75€. Hinta sisältää Ticketmasterin toimituskulut. Yhdeksän ottelun lippuhinnaksi muodostuu vain 8,33€/ottelu ja varmistat samalla paikkasi seitsemän kotiottelun lisäksi kahdessa Stadin derbyssä.

Kausikortit ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla.

HJK-vierasotteluiden pääsyliput tulevat ennakkomyyntiin HIFK:n osakkeenomistajille ja kausikorttilaisille ennen julkista myyntiä. Lisätietoja löydät alta.

HJK – HIFK maanantaina 31.7. kello 18.30

 • Lippulinkit osakkeenomistajille ja kausikorttilaisille lähetetään sähköpostitse maanantaina 26.6.
 • Liput tulevat julkiseen myyntiin maanantaina 3.7.
 • Varauksia voi tehdä 3.7. asti. Lunastamattomat varaukset vapautuvat myyntiin viimeistään 10.7.

HJK – HIFK tiistaina 12.9. kello 18.30

 • Lippulinkit osakkeenomistajille ja kausikorttilaisille lähetetään sähköpostitse maanantaina 26.6.
 • Liput tulevat julkiseen myyntiin maanantaina 14.8.
 • Varauksia voi tehdä tehdä 16.8. asti. Lunastamattomat varaukset vapautuvat myyntiin viimeistään 23.8.

HUOM. Kun lippulinkit lähtevät, tarkista sähköpostistasi kaikki kansiot. Epäselvissä tilanteissa auttaa mielellään!

Loppukauden kausikortti sisältää seuraavat ottelut:

 1. HIFK – KuPS maanantaina 17.7. klo 18.30
 2. HJK – HIFK maanantaina 31.7. kello 18.30
 3. HIFK – VPS keskiviikkona 9.8. kello 18.30
 4. HIFK – RoPS lauantaina 19.8. kello 17.00
 5. HIFK – IFK Mariehamn perjantaina 8.9. kello 18.30
 6. HJK – HIFK tiistaina 12.9. kello 18.30
 7. HIFK – JJK perjantaina 15.9. kello 18.30
 8. HIFK – PS Kemi torstaina 12.10. kello 18.30
 9. HIFK – SJK perjantaina 20.10. kello 18.30
  > Osta oma kausikorttisi