Skip to main content

HIFK pelasi keskiviikko-iltana jo kauden kuudennen tasapelinsä, kun VPS nousi lisäajalla 1-1 tasapeliin. HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen oli tyytyväinen toisen puoliajan tasonnostoon, mutta harmitteli jälleen kerran aivan lopussa tullutta takaiskua.

HIFK:n paras maalintekijä Pekka Sihvola vei HIFK:n kauden neljännellä maalillaan 1-0 vierasjohtoon 88. peliminuutilla. Kauden toinen voitto valui kuitenkin jälleen kerran käsistä, kun Juho Lähde pääsi puskemaan VPS:n tasoitusmaalin lisäajan toisella minuutilla.

– Kaksijakoinen peli. VPS oli täysin suvereeni ja ylivoimainen ekalla puoliajalla. Toisella jaksolla me nostimme karvausta ja muutimme pelijärjestelmää, mikä onnistui ajoittain onnistui tosi hyvin kentällä. Onnistuimme tekemään maalin ja kyllähän se syö joukkuetta, että tämä oli nyt kolmas maali, joka meille tehtiin yliajalla. Se harmittaa ja siksi pitää nyt olla tyytyminen vieraspisteeseen, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoi ottelun jälkeen.

VPS hallitsi kenttätapahtumia varsinkin ensimmäisellä nelivitosella, mutta HIFK puolusti koko joukkueena fiksusti ja järkevästi. Kumpikaan ei juhlinut ottelussa maalipaikoilla. Toisella puoliajalla HIFK pääsi entistä paremmin peliin mukaan

– Toisen jakson tasonnostosta pitää olla silti ylpeä. Voitto karttaa meitä ja sitä me jahtaamme. Tänäänkään emme siinä onnistuneet, Muurinen sanoi.

HIFK on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä yhdeksällä sarjapisteellä. Sunnuntaina pelattavassa kotiottelussa vastaan asettuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella Tampereen Ilves, joka on seitsemäntenä 13 sarjapisteellä.

Seuraava ottelu: HIFK – Ilves sunnuntaina 4.6. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla
> Osta liput matsiin

  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Perhecombo: 2 aikuista ja 2 lasta (7-16v) 30€ ennakkoon
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Snadit Kingit-kausikortilla aikuisen lipun hinta 10€