Skip to main content

Jyväskylä away 21.6.

Neljä vieraspeliä putkeen ilman voittoa (kolme tasapeliä ja tappio), mutta Jyväskylässä palataan päiväjärjestykseen. Tämä on varma tieto. Tästä starttaa Kingien viikon kestävä juhannus, minkä vuoksi lähdetään tietenkin useammalla dösällä joten ilmoittautumisia tulemaan!

Ke 21.6. 18.30 JJK – HIFK

Aikataulu:

14.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 JJK – HIFK, Harjun stadion
00.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 30 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen . Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.

Seuraava kotiottelu: HIFK – SJK keskiviikkona 14.6. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla
> Liput matsiin