Skip to main content

HIFK ja FC Lahti kohtaavat tänään Lahden stadionilla kello 18.30 käynnistyvässä Veikkausliiga-ottelussa. HIFK:n avauskokoonpanossa ei ole muutoksia viime keskiviikkona pelattuun JJK-otteluun verrattuna. ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä kello 18.15 alkaen.

Kauden ensimmäisen nollapelinsä JJK:ta vastaan torjunut Carljohan Eriksson jatkaa HIFK:n maalilla. HIFK-kapteeni Mika Väyrynen on yhä sivussa, jonka lisäksi Tommi Vesala, Tuukka Andberg, Daniel Rantanen, Antti Ulmanen, Eero Hyökyvirta, Fredrik Lassas, Abaas Ismail ja Kristian Heinolainen eivät ole mukana kokoonpanossa.

Pelaa Veikkaus-vetosi osoitteen www.hifkfotboll.fi/veikkaus kautta ja tuet samalla IFK:n junioritoimintaa.

FC Lahti avauskokoonpano: Vasjutin (MV), Taimi, Kärkkäinen, Jovanovic, Hauhia, Hostikka Hertsi, Helmke, Paananen, Simonovski, Stenio

FC Lahti – HIFK tänään kello 18.30 Lahden stadionilla
> Suora lähetys kello 18.15 alkaen ISTV & Ruutu+

> Lue lisää ja osta oma kausikorttisi loppukaudeksi