HIFK ja VPS kohtasivat keskiviikkona ensimmäistä kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa. Ottelu päättyi 1-1 (0-0) tasapeliin. Otteluraportin voit lukea tästä ja maalikooste löytyy alta.

Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja nähty ja ottelun molemmat maalit tulivat aivan loppuhetkillä. Pekka Sihvola vei HIFK:n 1-0 vierasjohtoon 88. peliminuutilla ja Juho Lähde toi kotijoukkueen tasoihin lisäajan toisella minuutilla.

HIFK:n ottelut jatkuvat jo sunnuntaina Telia 5G-Areenalla. Vastaan asettuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella Tampereen Ilves, joka on sarjataulukossa seitsemäntenä 13 sarjapisteellä. Ottelu käynnistyy kello 18.30 ja ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla. HUOM. Otteluun on myynnissä erikoishintainen perhelippupaketti, jolla kaksi aikuista ja kaksi lasta (6-17v) pääsevät IFK Klackeniin vain 30 eurolla.

Seuraava ottelu: HIFK – Ilves sunnuntaina 4.6. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla