Skip to main content

HIFK:n yhteistyökumppani Hufvudstadsbladet tarjoaa torstaina 8.6. kello 16-18 Helsingin keskustassa sijaitsevassa Forum-kauppakeskuksessa pääsylippuja 14. kesäkuuta Telia 5G-Areenalla pelattavaan HIFK-SJK Veikkausliiga-otteluun.

HBL avaa Itäkatsomon SJK-otteluun ja HBL:n 365-mobiilisovellusta näyttämällä saat kaksi (2) HBL:n tarjoamaa pääsylippua 14.6. kello 18.30 pelattavaan HIFK-SJK otteluun. Paikat ovat Itäkatsomosta.

Torstain HBL-tilaisuudessa voit tavata Forumissa myös HIFK:n edustusjoukkueen pelaajia. Kello 16-17 paikalla ovat Fredrik Lassas ja Mikael Forssell sekä kello 17-18 Tomi Maanoja ja Carljohan Eriksson. Tule hakemaan lipput HIFK-SJK otteluun, vaihtamaan kuulumiset tai pyytämään pelaajien nimmarit.

HBL:n ständi sijaitsee Forumin alakerrassa liukuportaiden edessä, Alepan ja Gigantin edustalla. Parhaiten löydät oikean paikan menemällä katutasosta yhden kerroksen alaspäin. (Osoite: Mannerheimintie 14–20, 00100 Helsinki). Nähdään torstaina!